Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 15

Mantas Kalnietis apie savo sveikatą: „Jau gyvenu kambaryje, ne tik tualete“

Roto virusu užsikrėtęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis jau pasveiko ir dalyvavo šeštadienio vakarinėje treniruotėje. Žaidėjas tikisi pirmadienį padėti savo komandai Eurolygos rungtynėse su Maskvos CSKA. Jis pripažįsta, kad „Žalgiriui“ dar labai trūksta susižaidimo, tačiau į aikštelę komanda eis tik su viena mintimi – laimėti.
Mantas Kalnietis
EOVC2068 / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Mantai, kaip tavo sveikata?

– Jau neblogai. Jau gyvenu kambaryje, ne tik tualete. Man suleido mikroelementų, kurių organizmas neteko. Bandysiu sportuoti.

– Ar pirmadienį išbėgsi į aikštelę?

– Tikiuosi, kad jau tikrai išbėgsiu. Aišku, reikės pažiūrėti kaip šiandien treniruotėje seksis žaisti. Be to, ir rytoj turime visą dieną. Manau, kad viskas bus gerai.

– Kaip taip sutapo, kad tas pats virusas pakirto tuo pačiu metu ir tave, ir Marko Popovičių? Galbūt kartu laiką leidote?

– Aplinkui daug žmonių serga. Ir pas mane šeimoje daug sergančių, ir pas Marko – ta pati situacija. Kiti irgi turi bėdų, tik, ačiū Dievui, dar neiškritę. Vieni nuo kito užsikrečia.

– Ar žiūrėjote penktadienio „Žalgirio“ rungtynes su Samaros „Krasnyje Krylja“? Ko komandai labiausiai trūksta?

– Aišku, žiūrėjau varžybas per televizorių...laimėjo (juokiasi – red. past.). Dar trūksta susižaidimo, nesame aukščiausiame lygyje, bet, tikiuosi, po truputį jį pasieksime.

– Ar gerai, kad Eurolygos starte pasitaikė toks stiprus varžovas? Galbūt parankesnė būtų ne tokia stipri komandai?

– Sunku pasakyti. Jei laimėtume, sakyčiau, kad gerai, jei praloštume – sakyčiau, kad gal būtų buvusi geriau silpnesnė komanda. Tačiau yra kaip yra. Atvažiuoja labai stipri komanda, šį sezoną surinkusi nerealiai gerą sudėtį, turinti labai gerą trenerį. Tikrai bus labai sunku. Bet mes žaisime namuose ir taip pat esame gera komanda. Bijoti negalima, turime parodyti gerą žaidimą. Sieksime laimėti. Ar padės namų sienos – pamatysime poryt vakare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius