-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 29

Mantas Kalnietis: „Puikiai pamenu pirmą dieną, kai atėjau į „Žalgirio“ treniruotę“ (video)

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Mantas Kalnietis prieš kelias dienas pasirašė naują trejų metų kontraktą su Kauno klubu. Pasirašęs sutartį žalgirietis davė išskirtinį interviu televizijos SPORT1 laidai „Žalgiris TV“.
Manatas Kalnietis
Manatas Kalnietis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nesuklystume M.Kalnietį pavadinę kauniečiu iki kaulų smegenų. Krepšinio paslapčių žaidėjas taip pat išmoko Kaune. Viskas prasidėjo Arvydo Sabonio krepšinio mokykloje, o būdamas devyniolikos krepšininkas sulaukė kvietimo prisidėti prie pirmosios „Žalgirio“ komandos.

„Puikiai pamenu pirmą dieną, kai atėjau į „Žalgirio“ treniruotę. Aišku, buvo keista sportuoti su tais, į kuriuos žiūri per televiziją arba iš sporto halės tribūnų. Didžiausias buvo lygio skirtumas, žaidėjus daugmaž pažinojau, tad įsilieti į kolektyvą nebuvo labai sunku“, – apie pirmąsias dienas „Žalgiryje“ pasakojo M.Kalnietis.

„Prisimenu, kaip tas perėjimas į pirmąją komandą įvyko. Buvau traumuotas ir tuometis dublerių treneris Rimantas Grigas pasakė, kad neateičiau į treniruotę. Atsakiau, kad traumą jau išsigydžiau ir galiu treniruotis bei rungtyniauti. Nepaisydamas to, treneris sakė, kad neičiau, o kai paklausiau, kada gi ateiti, atsakė, jog niekada. Išsigandau, maniau, gal išmetė. Bet greitai paaiškėjo, kad pakvietė į „Žalgirį“.“

Žiūrėdami interviu, iš M.Kalniečio lūpų išgirsite daug daugiau pasakojimų apie karjeros vingius. 

VIDEO: Žalgirio TV: Mantas Kalnietis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius