Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 06

Mantas Kalnietis taps 11-uoju Žvaigždžių alėjos garbės krepšininku

Ši šeštadienį, gegužės 7 dieną, Kauno „McDonald‘s“ restorano krepšinio Žvaigždžių alėjoje greta 10 jau įamžintų žalgiriečių atsiras ir įžaidėjo Manto Kalniečio delno įspaudas. Tapti 11-uoju Žvaigždžių alėjos garbės krepšininku M.Kalnietis išrinktas kolegų – Kauno „Žalgirio“ komandos narių, kurie kartu dalyvaus įspaudo atidengimo šventėje.
Mantas Kalnietis prisijungs prie 11 žalgiriečių, kurių įspaudai jau puikuojasi žvaigždžių alėjoje.
Mantas Kalnietis prisijungs prie 11 žalgiriečių, kurių įspaudai jau puikuojasi žvaigždžių alėjoje. / zalgiris.lt ir BFL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ generalinio direktoriaus Pauliaus Motiejūno teigimu, M. Kalnietį žaidėjai pagerbti pasirinko už jo nuopelnus komandai ne tik šį sezoną.

„M. Kalnietis yra ilgiausiai, neskaitant komandos kapitono Pauliaus Jankūno, „Žalgiryje“ žaidžiantis krepšininkas – jau 6 metus. Šis sezonas jam taip pat prasidėjo sėkmingai – su Lietuvos rinktine Mantas laimėjo pasaulio krepšinio čempionato bronzą, sėkmingai rungtyniavo ir viso likusio sezono metu“, – sakė P. Motiejūnas. Vakar Kauno „Žalgiris“ nugalėjo ir Vilniaus „Lietuvos rytą“ pirmosiose LKL finalo serijos varžybose.

P. Motiejūno teigimu, Kauno „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ bendradarbiavimą žaidėjai išties vertina. „Džiaugiamės, kad turime vietą ir galimybę pagerbti nusipelniusius komandos žaidėjus. Visi žalgiriečiai kasmet laukia šios šventės ir, ko gero, savo eilės įspaudui, nuoširdžiai palaiko komandos narį, kurio garbei šventė tąkart yra organizuojama“, – sako „Žalgirio“ generalinis direktorius ir kviečia komandos aistruolius atvykti palaikyti M. Kalnietį.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai M. Kalniečio įspaudą atidengs gegužės 7 d., šeštadienį, 12.00 val., komandos gerbėjų pamėgtame „McDonald‘s“ restorane Savanorių prospekte.

Pasak UAB „Premier Restaurants“ rinkos vadovės Lietuvai Virginijos Girulskos, Žvaigždžių alėjos papildymas naujais įspaudais – labai laukiama ne tik žalgiriečių, bet ir „McDonald‘s“ lankytojų  bei darbuotojų šventė. „Beveik visą savo veiklos Lietuvoje laiką – jau 12 metų – bendradarbiaujame su Kauno „Žalgiriu“. Taigi tapome tikrais krepšinio aistruoliais, nuoširdžiai sergančiais už savo favoritus viso sezono metu“, – sakė jau 15 metų Lietuvoje veikiančio restoranų tinklo rinkos vadovė Lietuvai. Pasak jos, ir Europos krepšinio čempionato metu „McDonald‘s“ organizuos įvairias Lietuvos krepšinio rinktinės palaikymo akcijas.

Šį šeštadienį šventės metu vyks viktorina bei piešimo konkursas, kuriame galės dalyvauti tiek restorano lankytojai, tiek ir „Žalgirio“ krepšininkai. Susirinkusiųjų lauks malonios staigmenos, krepšininkų autografai ir galimybė nuotraukose įsiamžinti su žaidėjais. 

Žalgiriečių aistruolių mėgstamame „McDonald‘s“ restorane Kaune krepšinio tema įsivyravo prieš aštuonerius metus – Žvaigždžių alėjoje savo delnų įspaudus jau paliko Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Eurelijus Žukauskas ir Marcusas Brownas. Kauno „Žalgirio“ kampelį restorane taip pat puošia komandos marškinėliai ir laimėtos taurės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius