Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 25

Marbury ir „Knicks“ pagaliau išsiskyrė

NBA klubas „New York Knicks“ ir Stephonas Marbury pagaliau rado kompromisą ir nutraukė sutartį. Neabejojama, kad krepšininkas netrukus pasirašys sutartį su „Boston Celtics“.
S.Marbury gali patekti į NBA čempionų komandą.
S.Marbury gali patekti į NBA čempionų komandą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kelis pastaruosius metus su treneriais ir komandos vadovais konfliktavęs S.Marbury nuo šio sezono pradžios buvo pašalintas iš komandos. Jam buvo mokama alga (20 mln. JAV dolerių per metus), tačiau neleidžiama dalyvauti treniruotėse ar per rungtynes sėdėti šalia komandos.

Gynėjas negalėjo rungtyniauti ir kitoje komandoje, nes klubui su žaidėju nepavyko susitarti dėl sutarties nutraukimo. Kovo 1 diena yra paskutinė, kai NBA klubai gali registruoti žaidėjus, todėl pastaruoju metu derybos tarp S.Marbury ir „Knicks“ atsinaujino.

S.Marbury sutiko atsisakyti 2 mln. JAV dolerių nuo savo kontrakto ir „Knicks“ sutiko nutraukti kontraktą. Tapęs laisvuoju agentu, neseniai 32 gimtadienį šventęs krepšininkas labiausiai domina „Celtics“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius