-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 12

Marijonas Petravičius apie „Lietuvos ryto“ mūšį Europos taurėje: svarbiausia finale – kovotojų širdis

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto” komandos vidurio puolėjas Marijonas Petravičius įsitikinęs, kad Europos taurės finalo ketverto turnyre balandžio 14 ir 15 d. Chimkuose vilniečiai gali sukelti daug triukšmo, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Marijonas Petravičius
Marijonas Petravičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kai šį savaitgalį Chimkuose užvirs Europos taurės finalo ketverto turnyro kovos, 2009 metų šių varžybų naudingiausias žaidėjas žinias gaudys būdamas už kelių tūkstančių kilometrų.

„Tikėjausi būti kitur”, – neslėpė M.Petravičius, šiuo metu esantis Jungtinėse Valstijose.

Iš kitos Atlanto pusės M.Petravičius seks, kaip Europos taurės finalo ketverte seksis jo buvusioms ekipoms – „Lietuvos rytui” ir „Chimki”.

207 cm ūgio krepšininkas mano, kad abu klubai turėtų peržengti pusfinalio barjerą: „Lietuvos rytas” rungtynėse su „Valencia”, o „Chimki” mače su Sankt Peterburgo „Spartak”.

„Manau, kad „Lietuvos ryto” šansai yra labai geri, – kalbėjo 2006–2009 metais Vilniuje rungtyniavęs žaidėjas. – Komanda turi tvirtą charakterį, žaidžia patikimai ir stabiliai. Finalo ketverte komandos širdis reiškia daugiau negu atskiros žvaigždės. Tai esu patyręs pats, tai yra patyrę ir kai kurie dabartiniai „Lietuvos ryto” žaidėjai. Gali nuvažiuoti nebūdamas favoritas, bet iškovoti gražių pergalių ir grįžti namo su trofėjumi.”

M.Petravičius nežino, kurio „Lietuvos ryto“ žaidėjo vaidmuo bus svarbiausias finalo ketverte, nes tai nenuspėjamas dalykas.

„Jonas labai gražiai tobulėja, nes turi aistros ir noro. Matau, kad jis pridėjo fizinės jėgos ir stabilumo šį sezoną, – „Lietuvos rytui“ kalbėjo M.Petravičius. – Bet tokiuose turnyruose nežinai, kas iššaus. Gal tai bus pripažintas komandos lyderis, o gal visą sezoną tylėjęs, bet finale puikiai sužaidęs krepšininkas.“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilniaus Lietuvos ryto klubas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius