Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 06

Marijonas Petravičius neišsivaduoja iš klastingos ligos gniaužtų

Lietuvos krepšinio rinktinė, Stambulo „Bešiktaš“, Mariupolio „Azovmaš“ ir Maskvos srities „Chimki“ klubai – tai netektys, kurias per mažiau nei metus iš Marijono Petravičiaus pasiglemžė plaučių mikroembolija.
Marijonas Petravičius
Marijonas Petravičius nežino, kiek laiko truks gydymas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Retai M.Petravičiaus amžiaus žmones, o dar rečiau sportininkus, užpuolanti klastinga liga – neatsitraukia. 31 metų 207 cm ūgio krepšininkas jau kelis kartus manė pasveikęs, buvo sugrįžęs ir į krepšinio aikštelę, tačiau liga vėl primindavo apie save.

Paskutinį kartą – praėjusį mėnesį, kai M.Petravičius turėjo palikti Rimo Kurtinaičio treniruojamą „Chimki“ komandą. Šį kartą krešulių buvo rasta krepšininko kojose.

M.Petravičius neslepia, kad tokie smūgiai priverčia susimąstyti ir apie karjeros pabaigą, tačiau visą karjerą valia aikštelėje išsiskirdavęs vidurio puolėjas nepalūžta ir tiki pasveikti.

„Jau kurį laiką geriu vaistus, klausau gydytojų nurodymų. Kiek laiko truks gydymas – neaišku“, – portalui lrytas.lt antradienį sakė M.Petravičius.

Jis kol kas negali nei bėgioti, nei kilnoti svarmenis – tik sportuoti baseine. Apie galimybę pasveikti iki vasaros ir atstovauti Lietuvos krepšinio rinktinei M.Petravičius taip pat kalba atsargiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius