Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 06

Marko Popovičius: „Žalgiris“ yra mano NBA, mano „Real“ ir mano „Barcelona“

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas iš Kroatijos Marko Popovičius dar sykį patvirtino savo, kaip vieno geriausių visų laikų Lietuvos čempionų klubo legionieriaus vardą.
Marko Popovičius
Marko Popovičius / BFL nuotr.

Sporto grupė „Facebook“ tinkle. Junkis ir tu, spausk LIKE.

„Kiekvienas vaikas nori rungtyniauti NBA lygoje ar „Real“, „Barcelona“ komandose. „Žalgiris“ yra mano NBA, mano Madrido „Real“ ir mano „Barcelona“, – bendraudamas su gerbėjais „BasketNews.lt radijo" eteryje prisipažino kroatas. 

Jis neslėpė, kad Kaunas jam tapo antraisiais namais ir jeigu „Žalgiris“ pateiks pasiūlymą, jis norės likti rungtyniauti Lietuvoje. 

„Jei tai būtų tik darbas, niekada nežaisčiau „Žalgiryje“ ir uždirbčiau pinigus Rusijoje. Turėjau pasiūlymų iš Rusijos tada, kai pasirašiau sutartį su „Žalgiriu“. Ši komanda užima ypatingą vietą mano širdyje. Tai jau ketvirtas mano sezonas „Žalgiryje“. Man neužtenka žodžių tam, kad galėčiau žmonėms paaiškinti, kaip jaučiuosi. Eurolygoje mus palaiko 16 tūkst. sirgalių, šiuo metu mes galime kovoti su bet kuriuo varžovu. Žinoma, kad norėčiau čia pasilikti“, – pasakojo M.Popovičius.

Paklaustas, kokį įspūdį jam palieka treneris Joanas Plaza, kroatas atsakė: „Šis treneris į komandą įnešė kažką naujo. Mes esame laimingi turėdami jį, o pats Plaza – laimingas treniruodamas mus.

Komandoje nėra nė vieno vyruko, kuris būtų savanaudis ir galvotų tik apie save. Mes sekame paskui trenerio idėjas ir sistemą. Treneris daug kartų yra sakęs: mes nesame kvailiai ir suprantame, kad per sezoną turėsime blogų rungtynių, bet visos geros komandos turi kovoti ir sugebėti atsitiesti. Mus treniruoja puikus strategas. Jis remiasi ne tik patyrusiais, bet ir jaunais vyrukais, o nes judame teisinga kryptimi“, – „BasketNews.lt radijui“ sakė M.Popovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius