Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 26

Martynas Andriuškevičius sėkmės ieškos Lenkijos „Polpharma“ ekipoje

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio ekipoje bandęs įsitvirtinti, tačiau kalnų nenuvertęs NBA duonos ragavęs Martynas Andriuškevičius artimiausiu metu papildys lietuvio Mindaugo Budzinausko treniruojamą lenkų Starogardo Gdansko „Polpharma“ komandą.
Martynas Andriuškevičius
Martynas Andriuškevičius / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Šį sezoną 218 cm ūgio 26-erių M.Andriuškevičius save bandė LKL čempionate – bandė atstovauti Klaipėdos „Neptūnui“. Tačiau po priverstinės operacijos atsigaunančio aukštaūgio ir ekipos keliai vis dėlto išsiskyrė.

Gruodžio mėnesį su „Neptūnu“ abipusiu sutarimu sutartį nutraukęs M.Andriuškevičius niekur nežaidė ir tik individualiai treniravosi.

Lenkijos čempionate M.Budzinausko vedama „Polpharma“ su devyniomis pergalėmis ir vienuolika pralaimėjimų šiuo metu užima aštuntąją vietą.

M.Andriuškevičiaus karjeros vingiai: „Orlando Magic“ klubas 2005 metų NBA biržoje pašaukė lietuvį 44-uoju numeriu ir po mainų su „Cleveland Cavaliers“ jis atsidūrė Klyvlende, kur jam beveik neteko rungtyniauti NBA arenose.

2007 m. liepos 17 d. krepšininko agentas pranešė, kad po dviejų itin nesėkmingų sezonų NBA, žaidėjas nusprendė grįžti į Europą ir įgauti daugiau patirties. M.Andriuškevičių į dviejų savaičių peržiūrą buvo pakvietusi ispanų Badalonos „Joventut“ komanda, bet jo atsisakė.

Po jos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatas vis dėlto sudarė sutartį su Ispanijos antrosios lygos Alikantės krepšinio klubu „Costa Blanca“, kurią 2009 m. rugpjūčio 28 d. pratęsė dar vienam sezonui.

2009-2010 metų sezone kartu su „Costa Blanca“ klubu debiutavo stipriausioje Ispanijos krepšinio lygoje.

2011 m. rugpjūčio 13 d. nutraukė sutartį su Alikantės komanda ir iškart sudarė sutartį su Salonikų PAOK ekipa. 2012 m. sausio 13 d. buvo atleistas. Žaidėjas pasinaudojo situacija ir atsigulė į ligoninę – jam buvo operuota stuburo išvarža.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius