-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 30

Martynas Gecevičius apsivilko „Lietuvos ryto“ marškinėlius: „Smagu grįžti į komandą“

„Lietuvos ryto“ gynėjas Martynas Gecevičius po ilgos pertraukos vėl apsivilko sostinės ekipos marškinėlius ir gynė klubo garbę pirmosiose pasiruošimo sezonui rungtynėse.
Martynas Gecevičius
Martynas Gecevičius / Šarūno Mažeikos nuotr.

„Smagu vėl grįžti į komandą, ten kur visada buvai ir užaugai. Jausmas tikrai geras ir vienas malonumas žaisti“, – kalbėjo 25 metų snaiperis.

„Pirmos rungtynės niekada nėra lengvos, svarbiausia – suprasti vienas kitą ir pažiūrėti, kokioje vietoje esame. Nesakyčiau, kad šiandien buvo lengva žaisti, tiesiog pradėjome susikaupę ir laimėjome užtikrintai.

Treneris sakė, kad darbą gynyboje atlikome pakankamai gerai, žinoma, susikalbėjimo dar trūksta tiek gynyboje, tiek puolime“, – po pergalės 89:59 prieš „Donetsk“ oficialiai klubo svetainei teigė M.Gecevičius.

VIDEO: M.Gecevičiaus interviu

Su Lenkijos rinktine Europos čempionatui besiruošiantį „Lietuvos ryto“ vyr. trenerį Dirko Bauermanną pavaduojantis asistentas Dainius Adomaitis liko patenkintas auklėtinių žaidimu pirmosiose draugiškose rungtynėse.

Lietuvos sostinės komanda Druskininkuose 89:59 sutriuškino Donecko „Donetsk“.

„Nuotaikos labai pozityvios, patiko žaidėjų pademonstruota energija ir agresyvumas. Dabar svarbiausia – fizinis pasiruošimas, tam skiriame pagrindinį dėmesį. Kol kas salėje turėjome tik tris treniruotes“, – kalbėjo treneris.

„Rungtynėse prieš ukrainiečius, aišku, komandinio žaidimo ir derinių atlikimo broko dar buvo, tačiau priekaištų nėra, nes vyrai treniruočių ir rungtynių metu rodo labai didelį norą ir energiją, kas yra labai svarbu.

Džiugina, kad visų žaidėjų sportinė forma yra nebloga, stengiamės ją suvienodinti ir kiek įmanoma gerinti. Visi dirba, stengiasi, tikrai nėra jokių problemų“, – sakė D.Adomaitis.

VIDEO: D.Adomaičio interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius