Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 19

Martynas Pocius gavo traumą per rungtynes su „Chimki“

Ketvirtadienio Eurolygos rungtynės su Maskvos srities „Chimki“ buvo pačios nesėkmingiausios Kauno „Žalgirio“ žaidėjui Martynui Pociui. Aikštelėje vienas naudingiausių ekipos žaidėjų praleido trylika minučių ir surinko 4 taškus. Antro kėlinuko pabaigoje krepšininkas susižeidė ir šį vakarą sužinos tikslią diagnozę.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15 min.lt susisiekė su Kauno „Žalgirio“ krepšininku Martynu Pociumi, kuris patvirtino, kad skausmą jaučia iki šiol. „Negaliu visa jėga vaikščioti. Ypač skauda kreipiant koją į šonus. Tiksliai nežinau, koks tai sužeidimas. Šį vakarą dalyvausiu vakarinėje treniruotėje ir tikiuosi išgirsti tikslią diagnozę“, – teigė M.Pocius.

Vienas rezultatyviausių klubo žaidėjų susižeidė per paskutinį savo prasiveržimą varžovų krepšio link antro kėlinio pabaigoje. „Nesėkmingai nusileidau ant kojos. Iškart pajutau skausmą, bet nenorėjau palikti aikštelės. Ypač sunku buvo žaisti gynyboje“, – kalbėjo traumų persekiojamas krepšininkas.

M.Pocius nežino, ar galės išbėgti sekmadienį per LKL rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“, tačiau pats abejoja tokia galimybe. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius