-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 25

Maskoliūnas: ši pergalė mums buvo žiauriai reikalinga

Laikinuoju treneriu save vadinantis Darius Maskoliūnas pasiekė kol kas didžiausią pergalę savo, kaip vyriausiojo trenerio, karjeroje. Iš komandos atleistą Ramūną Butautą prie komandos vairo pakeitęs buvęs krepšininkas pirmą kartą po rungtynių Eurolygoje rankas į viršų kėlė būdamas pagrindiniu ekipos strategu.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

Rungtynių aprašymą ir statistiką galite rasti ČIA.

„Noriu pasveikinti savo vyrus su pergale, kuri mums buvo žiauriai reikalinga po savaitgalį pralaimėto vieno iš titulų. Psichologiškai mums ši pergalė yra labai svarbi. Džiugu, kad absoliučiai visi, kas buvo aikštėje, įdėjo savo indėlį. Visi buvo užsivedę, visi kovojo dėl kiekvieno kamuolio“, – džiaugsmo savo auklėtinių pasirodymu ir atsidavimu neslėpė D.Maskoliūnas.

Neutralizavo pagrindinį varžovų ginklą

„Žalgirio“ treneris akcentavo, jog raktu į pergalę tapo puikiai panaudoti priešnuodžiai prieš pavojingiausią Malagos „Unicaja“ ginklą – greitas atakas.

„Galima sakyti, kad mums beveik pavyko sustabdyti greitą „Unicaja“ žaidimą. Tai buvo viena pagrindinių mūsų užduočių rungtynėse. Tai mus žudė Malagoje, – pabrėžė specialistas ir pridūrė, jog šioms Eurolygos varžyboms jo komanda turėjo užtektinai laiko pasiruošti. – Mes turėjome netgi tris dienas pasiruošti, kas mums retai pasitaikydavo anksčiau. Žiūrėjome, analizavome, ruošėmės jų deriniams. Šiandien net ir priešininkams perėmus iniciatyvą, vyrai nesutriko ir iškovojo pergalę“.

„Unicaja“ treneris buvo nekalbus

Ispanijos ekipos vyr. treneris Garcia Renesesas pabrėžė, jog jo komandos nesėkmę lėmė prastai sužaista rungtynių pabaiga.

„Pirmojoje rungtynių pusėje mūsų komanda žaidė prastai. Tuo tarpu „Žalgiris“ rungtyniavo puikiai. Antroje pusėje mes pagerinome savo žaidimą, kadangi mažiau rotavome žaidėjus. Turėjome šansų pasiekti pergalę, tačiau paskutinės kelios atakos buvo nesėkmingos“, – kalbėjo legendinis treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius