Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 08

Maskvos CSKA trenerį Messiną keičia Pašutinas

ULEB Eurolygos vicečempionų ir daugkartinių Rusijos pirmenybių nugalėtojų komandą nuo kito sezono treniruos buvęs Sankt Peterburgo „Spartak“ strategas Jevgenijus Pašutinas. Iš Maskvos CSKA trenerio posto pasitraukęs Ettore Messina gali būti klube konsultantas.
J.Pašutinas su „Spartak“ praėjusį sezoną Rusijoje liko ketvirti
J.Pašutinas su „Spartak“ praėjusį sezoną Rusijoje liko ketvirti. / „Scanpix“ nuotr.

„Tai neįtikėtina. Juk CSKA – geriausia ne tik Rusijos, bet ir Europos komanda. Dirbti CSKA – kiekvieno trenerio svajonė ir laimė, bet tuo pačiu didžiulė atsakomybė, nes komanda kovoja tik dėl aukščiausių vietų, – oficiali klubo interneto svetainė cituoja naująjį Ramūno Šiškausko trenerį J.Pašutiną.

Anot jo, tai gyvenimo iššūkis. „Turiu jėgų ir noro dirbti bei pratęsti CSKA pergales“, – sakė jis. Tuo tarpu E.Messina dar nėra apsisprendęs, ar priims klubo direktoriaus Andrejaus Vatutino pasiūlymą toliau konsultuoti klubą.

„Situacija klube reikalavo permainų. Esu laimingas, kad tokią puikią progą gavo Jevgenijus Pašutinas, – kalbėjo italų specialistas. – Su malonumu prisimenu laiką, praleistą Maskvoje, visas pasiektas pergales. Dėl to, kur būsiu kitą sezoną, dar reikia gerai pagalvoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius