-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 16

Tracy McGrady svarsto apie karjeros pabaigą (video)

26 taškus debiutinėse rungtynėse Niujorko „Knicks“ gretose pelnęs Tracy McGrady vėliau taip nebežibėjo. Kartu su į neigiamą pusę pasikeitusiais amerikiečio statistikos rodikliais krito ir klubo vadovų pasitikėjimas 30 metų 203 cm ūgio krepšininku.
T.McGrady žvaigždė Niujorke prigeso
T.McGrady žvaigždė Niujorke prigeso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gynėjas vasarą ketina intensyviai dirbti pagal individualią fizinio pasiruošimo programą ir taip geriau paruošti save prieš naująjį sezoną. Tačiau krepšininkas neatmeta, kad šis sezonas jam gali būti paskutinis.

„Jeigu vasarą niekas nepasikeis, tai bus mano karjeros saulėlydis. Jei individuali treniruočių programa nepadės man pagerinti žaidimo, nenoriu grįžti į aikštę ir žaisti taip, kaip tai dariau šiame sezone“, – tvirtino T.McGrady.

Žaidėjas vis dar jaučia kelio traumos padarinius. T.McGrady buvo priverstas praleisti paskutiniąsias NBA reguliariojo sezono rungtynes. Būtent dėl nuolatinių visą karjerą kamavusių traumų amerikietis tapo daug atsargesnis.

„Keliuose susitikimuose pasirodžiau tikrai neblogai, bet tapau atsargesnis ir ėmiau labiau save saugoti“, – kalbėjo NBA žvaigždė.

Kiek anksčiau pasklido kalbos, kad „Knicks“ strategas Mike'as D'Antoni kitą sezoną neketina remtis T.McGrady paslaugomis. Nepaisant visų kalbų, krepšininkas nesigaili, jog buvo iškeistas į Niujorką, bei dėkoja jam dar vieną šansą suteikusiems žmonėms.

„Tokia patirtis buvo naudinga, nes norėjau pasižiūrėti, kokiu pajėgumu dar galiu žaisti. Esu dėkingas “Knicks„ klubo atstovams, suteikusiems man galimybę patikrinti savo jėgas“, – tikino T.McGrady.

Vasarą gynėjas taps laisvuoju agentu. Kuri komanda gali tapti naująja T.McGrady karjeros stotele, kol kas nežinoma.

VIDEO: Tracy McGrady Top 10 Basketball Moves/Plays

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius