Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 27

Messinos trenerio postas Madride – saugus

Madrido „Real“ klubas nekenčia pralaimėjimų. Ypač jei nesėkmė patiriama prieš amžinąją varžovę Barselonos „Regal Barcelona“ ekipą.
E.Messina su „Real“ nelaimėjo nė vieno trofėjaus
E.Messina su „Real“ kol kas nelaimėjo nė vieno trofėjaus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto tokios lemties Ettore Messinos auklėtiniams nepavyko išvengti Ispanijos supertaurės pusfinalyje. Negana to, „Real“ buvo sutriuškinti 34 taškų skirtumu – 55:89.

Tai, savaime suprantama, nepatiko karališkojo klubo vadovams. Vis dėlto komandos generalinis direktorius Juanas Carlosas Sanchezas patikino, kad E.Messinos kėdė yra saugi.

„Dėl Messinos darbo neturime jokių abejonių. Jam negresia joks pavojus“, – tvirtino J.C.Sanchezas.

„Real“ vadovas teigė, kad pralaimėti „El Clasico“ derbį nėra tragedija, tačiau taip žaisti negalima.

„Jie išlaikė net vienuolika žaidėjų, kurie praėjusį sezoną triumfavo Eurolygoje. „Regal Barcelona“ žaidžia iš visos širdies. Galima pralaimėti, tačiau ne tokiu būdu. Tikėkimės, šis pralaimėjimas mums išeis į naudą. Kai atsiduri visiškame dugne, lieka tik susigriebti ir vėl kilti į viršų. Kalbėjomės su treneriu ir žaidėjais, bandėme rasti priežastis, kodėl taip nutiko. Turime būti vieningi ir už aikštės ribų“, – kalbėjo J.C.Sanchezas.

Anot generalinio direktoriaus, „Real“ artėjantį sezoną gali nuversti kalnus: „Neabejoju mūsų komanda. Turime bent po du aukščiausios klasės žaidėjus kiekvienoje pozicijoje. Nekantrauju pažiūrėti, ką ši kompanija nuveiks per metus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius