Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 07

Metų kuriozas: cirku pavirtusios kėlinio sekundės – komandų žaidėjos atakavo savus krepšius

Pasaulio merginų (iki 17 metų) krepšinio čempionate įvyko netikėtas žaidybinis kuriozas, kurį „atliko“ Meksikos ir Slovakijos rinktinių žaidėjos. Krepšininkėms susisuko galvos ir jos sumaišė puses – vienos pataikė į savo krepšį, o kitos puolė ginti varžovių krepšį.
Slovakijos ir Meksikos rinktinės netikėtai susikeitė krepšiais
Slovakijos ir Meksikos rinktinės netikėtai susikeitė krepšiais / youtube.com
Temos: 1 Krepšinis

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Likus žaisti 9,7 sek. iki trečiojo kėlinio pabaigos, Meksikos rinktinės žaidėja Claudia Ramos nepataikė dviejų baudos metimų. Tačiau vos 19 taškų per 30 minučių įmetusioms meksikietėms į pagalbą atskubėjo varžovės. Po netikslaus metimo kamuolį atkovojo slovakės, perdavė jį įžaidėjai Nikolei Kovacikovai, kuri, nieko negalvojusi, suskubo įsūdyti taškus į savo krepšį – juk niekas netrukdė...

Netikėtą kvailą situaciją dar labiau cirku pavertė Meksikos krepšininkės. Jos išsimetė kamuolį iš už varžovių krepšio ir suskubo atakuoti savo krepšį. Juokinga, bet slovakės bandė apginti meksikiečių krepšį ir jei ne pasibaigęs laikas, Šiaurės Amerikos atstovės būtų bandžiusios įmesti į savo krepšį.

Pagal krepšinio taisykles, slovakių įmesti taškai į savo krepšį buvo įrašyti Meksikos rinktinės kapitonei. Nepriklausomai nuo keistai įmestų dviejų taškų, Slovakija užtikrintai nugalėjo Meksiką 54:36.

VIDEO: Kuriozinė situacja mače Slovakija - Meksika

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius