Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 03

Mickealas: pamačiusios Rubio merginos praranda kontrolę

Vienas geriausių dalykų, nutikusių jam per pastaruosius metus, yra „Barcelona“ komanda, įsitikinęs puolėjas Pete'as Mickealas. Amerikietis mėgaujasi žaidimu Katalonijos ekipoje ir negailėdamas liaupsių komandos draugams yra vienas iš nedaugelio JAV žaidėjų, nesukančių galvos dėl aikštėje praleidžiamų minučių skaičiaus.
R.Rubio viliojo ir „Real“, tačiau jis pasirinko „Barcelona“
R.Rubio yra merginų numylėtinis. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Barcelona“

„Mes stengiamės žaisti greitai, nes norime patikti žmonėms, siekiame, kad krepšinis būtų mielas ir jų akiai, – kalbėjo 32 metų legionierius. – Nenorime žaisti poziciniame puolime ir aikštelėje tiesiog tik vaikščioti.“

Europos Paulu Pierce‘u vadinamas krepšininkas įsitikinęs, kad toks žaidimo stilius priimtinas ne tik žiūrovams, bet ir ypač jam pačiam.

„Didžioji dalis „Barcelona“ pelnomų taškų pasibaigia greitomis atakomis. Kartais ant atsarginių žaidėjų suolelio aš pagaunu save galvojantį, kaip man patinka stebėti aikštėje rungtyniaujančius komandos draugus, nes jie demonstruoja labai gražų krepšinį“, – pripažino 198 cm puolėjas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./R.Rubio mieliau rinktųsi žaisti Barselonoje
R.Rubio su Ispanijos rinktine pernai tapo Europos čempionu.

Nors Ricky Rubio dar tik 19 metų, jau dabar talentingiausiu Ispanijos krepšininku tituluojamas gynėjas įneša labai svarų indėlį į ekipos žaidimą. Tai pabrėžia ir vidutiniškai 12,8 taško Eurolygoje pelnantis P.Mickealas.

„Ricky yra labai greitas žaidėjas, jis tarsi leopardas, kurio populiarumas yra ne ką mažesnis nei roko žvaigždės“, – apie komandos draugą gražiai atsiliepė P.Mickealas.

Vienas komandos lyderių teigia keturis mėnesius stebėjęs R.Rubio ir negalįs nesižavėti, kaip jaunasis krepšininkas dideliais žingsniais žengia į priekį.

„Jo tobulumui nėra ribų. Puikus perdavimas, kamuolio varymo technika, komandinio žaidimo supratimas, jis viską turi. Kartais jis gali suklysti, priimti netinkamą sprendimą, tačiau jau po akimirkos savo klaidą ištaiso suorganizuodamas tiesiog tobulą ataką“, – sakė P.Mickealas.

Pagal išvaizdą su JAV pop ir roko muzikos grupės „Jonas Brothers“ nariais Rubio palyginęs P.Mickealas netrukus ispaną lygino ir su Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vienu geriausių įžaidėjų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./R.Rubio - merginų numylėtinis
R.Rubio – merginų numylėtinis.

„Jis man primena Steve‘ą Nashą. Nesakau, kad Ricky yra pasiekęs kanadiečio lygį, tačiau jų žaidime galima įžvelgti panašumų, – svarstė amerikietis. – Jam tik devyniolika metų, bet, patikėkite manimi, niekas apie tai nė negalvoja, o aš niekada rūbinėje nebuvau girdėjęs jokio juokelio dėl šio krepšininko  amžiaus.“

Paklaustas, kodėl R.Rubio vadina roko žvaigžde, krepšininkas greitai nukirto ir paaiškino, kad ši pravardė gimė vos tik jam atvykus į „Barcelona“. „Jis ilgaplaukis, mūvi ilgas kelnaites, tad nuo pirmųjų šio sezono rungtynių jį pradėjau vadinti roko žvaigžde. Kodėl žvaigždė? Todėl, kad jis sulaukia didelio panelių dėmesio. Pamačiusios Rubio, merginos praranda kontrolę“, – šypsojosi P.Mickealas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius