-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 23

Mindaugas Kuzminskas: „Geros komandos niekada nesustoja“

Po įspūdingos Kauno „Žalgirio“ pergalės Eurolygos rungtynėse Mindaugas Kuzminskas teigė, kad kiekvienam mačui komanda ruošiasi vienodai, o treneris visada akcentuoja žaidimą iki paskutinio švilpuko.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nesvarbu, kad pirmaujame dvidešimčia taškų, treneris tada sako, kad turime pirmauti dvidešimčia – geros komandos niekada nesustoja“, – teigė 13 taškų įmetęs puolėjas.

Rungtynių pabaigoje M.Kuzminskas viena po kito grūdo kamuolį į krepšį ir ant kojų pakėlė visą Kauno areną, kuri skandavo „Kuzia, Kuzia“.

„Nežinau, tiesiog taip išėjo – pavyko atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje“, – apie kėlių minučių itin sėkmingą atkarpą mačo gale kalbėjo M.Kuzminskas.

Krepšininkas patikino, kad net po iškovoto kelialapio į „Top 16“ varžybas komandai motyvacijos nepritrūks.

„Svarbiausia, kad komanda laimi, žaidžiame gerai ir kasdien iššauna vis naujas žaidėjas. Tai brolis, tai popas, tai kuris kitas. Varžovams dėl to irgi tik sunkiau, nes jie nežino, kieno šiandien bus diena“, – komandos stiprybes vardino puolėjas.

Anot krepšininko, kiekvienoms rungtynėms „Žalgiris“ ruošiasi vienodai, tad apie būsimą dvikovą su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais, kuri vyks pirmadienį, kauniečiai dar negalvoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius