-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

Mindaugas Kuzminskas: nežinau ar kada nors būsiu pasirengęs NBA

Žalgirietis Mindaugas Kuzminskas artėjančios NBA biržos nesureikšmina, nors šiąnakt jis gali tapti vienu iš trijų lietuvių išgirsiančių savo pavardę. Jo šansai antrojo rato šaukimuose – gana realūs, tačiau, net ir priešingu atveju, krepšininkas nusiminti neketina.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Lauksiu ramiai, nežinau, ar kelsiuosi ir žiūrėsiu tiesioginę transliaciją. Kažkaip nesureikšminu to. Iš tikro būsiu kaime, tai nebent per mobilųjų internetą paseksiu įvykius arba lauksiu draugų skambučių. Jei pakvies, bus gerai, jei ne – gal net dar geriau“, – Alfa.lt sakė M.Kuzminskas.

Kauno „Žalgirio“ lengvasis krašto puolėjas teigė, kad tik sezono pabaigoje atrado savo vietą komandoje, o puikus pasirodymas „Adidas EuroCamp“ stovykloje Trevize atkreipė kur kas didesnį NBA skautų susidomėjimą.

Didelių lūkesčių su stipriausia krepšinio lyga pasaulyje M.Kuzminskas kol kas nesieja, nors prisipažino, kad juo rimčiau domėjosi ir klausinėjo septyni NBA klubai.

„Apskritai žmogus nori pasiekti aukščiausią lygį, kokį tik gali. Jei jis dirba firmoje, nori tapti direktoriumi, o jei yra krepšininkas – žaisti NBA lygoje. Taip ir aš. Tačiau kartu aš suprantu ir tai, kad šiuo metu dar nesu pasirengęs jai ir neaišku, ar iš viso kada nors būsiu“, – sakė M.Kuzminskas.

Krepšininkas net neabejoja, kad šių metų NBA naujokų birža įeis į Lietuvos krepšinio istoriją, o kitų lietuvių D.Motiejūno ir J.Valančiūno šansai yra milžiniški.

„Tai savotiška loterija. Martyną Andriuškevičių 2005 metais irgi vertino labai aukštai, bet jis buvo pasirinktas tik 44 numeriu. Kad ir kaip ten būtų, linkiu J. Valančiūnui ir D. Motiejūnui būti pašauktiems kuo anksčiau ir aukščiau – gal net pirmajame dešimtuke“, – Alfa.lt sakė M.Kuzminskas, kuris įsitikinęs, kad dar bent metams liks Kauno „Žalgirio“ ekipoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius