-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 02

„Montapaschi“ gynėjas Rimantas Kaukėnas: „Žaisdamas prieš „Lietuvos rytą“ visada jaučiu papildomų emocijų“

Lietuvis Rimantas Kaukėnas ir vėl labiausiai prisidėjo prie to, kad Sienos „Montapaschi“ (Italija) krepšininkai Eurolygos C grupėje nugalėtų Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubą. Buvęs vilniečių žaidėjas neslėpė, jog žaidimas prieš „Lietuvos rytą“ jam visada sukelia papildomų jausmų.
Rungtynių akimirka
Kaip ir pirmosiose poros rungtynės Vilniuje, Rimantas Kaukėnas vėl buvo rezultatyviausias „Montepaschi“ gretose. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Žaisdamas prieš „Lietuvos ryto“ komandą visada jaučiu papildomų emocijų. Aš buvau jos dalimi prieš 10 metų“, – po mačo prisipažino rezultatyviausias nugalėtojų žaidėjas Rimantas Kaukėnas, Vilniuje žaidęs 2001-2002 metų sezone.

Nepaisant to, lietuvis surinko 17 taškų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir buvo viena pagrindinių priežasčių, kodėl namuose žaidusi „Montepaschi“ sutriuškino vilniečius rezultatu 90:72.

„Šios rungtynės nebuvo lengvos tuo atžvilgiu, kad „Lietuvos rytui“ jos buvo labai svarbios. Jiems reikėjo laimėti, kad sustiprintų savo galimybes patekti į „Top-16“ etapą. Buvo labai svarbu patikimai gintis ir mes džiaugiamės šia pergale, nes augame kaip komanda, žaidžiame pasitikėdami savo jėgomis ir visi komandos nariai pasirodė aikštelėje“, – kalbėjo R.Kaukėnas.

Legionierius iš Lietuvos pridūrė, jog „Montepaschi“ ekipa turi dar daug potencialo. „Sunkiai dirbame, kad pagerintume visus mūsų žaidimo komponentus, padidintume savo aktyvumą ir geriau gintumėmės, nes tai mums yra lemiamas faktorius“, – teigė R.Kaukėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius