-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 14

„Montepaschi“ pasiūlymą atmetęs Carlosas Delfino: „Europoje nėra daug vietų, kur galėčiau žaisti“

Milvokio „Bucks“ komandai priklausantis argentinietis Carlosas Delfino kalbėdamas su JAV žiniasklaida tvirtino, kad atmetė Sienos „Montepaschi“ pasiūlymą, nes tikėjosi, jog išsispręs reikalai NBA.
Carlosas Delfino
Carlosas Delfino / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Noriu kuo greičiau žaisti. Buvau įsitikinęs, kad derybos dėl NBA lokauto greitai baigsis ir galėsiu grįžti į JAV bei žaisti krepšinį. Tačiau žvelgiant į dabar susidariusią situaciją, man reikės ieškoti kitų galimybių.

Buvo pokalbių su komandomis, tačiau visi jie šiuo metu yra baigti. Po derybų su „Montepaschi“ nebesulaukiau nė vieno kito pasiūlymo. Dabar nėra daug vietų Europoje, kur galėčiau žaisti, tačiau paprašiau agento, kad patyrinėtų rinką. Tokios komandos kaip „Montepachi“ mane domina, kadangi jos kelia aukštus tikslus. Tačiau net jei persikelsiu į Europą, savo sutartyje turėsiu sąlygą bet kada grįžti į NBA. Mano didžiausias noras yra likti „Bucks“ komandoje“, – kalbėjo 29 metų 198 cm ūgio krepšininkas.

C.Delfino praėjusį sezoną vilkėjo „Bucks“ marškinėlius ir per mačą rinkdavo 11,5 taško (41,5 proc. dvit., 37 proc. trit., 80 proc. baudų), atkovodavo 4,1 kamuolio ir atlikdavo 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius