Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 10

Motiejūnas: komandą formuosime neskubėdami

Prieš beveik mėnesį Kauno „Žalgirio“ ekipa baigė sezoną. Kaip jau tapo įprasta, kauniečių klubas neskuba burti kito sezono sudėties. Lietuvos vicečempionų komandos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas teigė, jog ir šią vasarą „Žalgiris“ niekur neskubės, komandą formuos pamažu.
„Žalgiris“
„Žalgirio“ akiratyje – visi lietuviai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Komandą formuosime neskubėdami. Dairysimės rinkoje, ieškosime tinkamiausių kandidatų“, – tikino P.Motiejūnas.

Italijos spaudoje pasirodė pranešimų, jog žalgirietis Mantas Kalnietis jau sudarė sutartį su Trevizo „Benetton“ ekipa. P.Motiejūnas šių kalbų nei patvirtinti, nei paneigti negalėjo. „Sunku pasakyti, ar tai, ką rašo italai, yra tiesa. Mes nuolat šnekamės su žaidėjuo agentu ir mums nepatvirtino, jog Mantas jau yra sudaręs sutartį su „Benetton“.

P.Motiejūnas nenorėjo komentuoti derybų su vyriausiuoju treneriu bei pasirodžiusių kalbų, neva „Žalgiris“ siūlo kontraktą Vilniaus „Sakalų“ gynėjui Arvydui Šikšniui.

„Derybos su treneriais vyksta taip pat, kaip ir anksčiau. Nieko nauja šia tema neturiu pasakyti. Gandų, susijusių su konkrečiais žaidėjais, nekomentuosiu. Pasikartosiu, jog „Žalgirio“ akiratyje yra visi lietuviai“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Pasikartosiu, jog „Žalgirio“ akiratyje yra visi lietuviai, – sakė P.Motiejūnas.

Nors prieš keletą savaičių viename interviu P.Motiejūnas teigė, jog kitą sezoną „Žalgirio“ biudžetas bus 18–20 milijonų litų, šiandien kauniečių ekipos generalinis direktorius nebuvo toks tikras dėl ateinančio sezono lėšų.

„Sunku pasakyti, ar pavyks surinkti būtent tiek. Šiuo metu dirbame ties biudžeto rinkimu. Kalbamės su rėmėjais. Artimiausiu metu paaiškės kito sezono biudžeto dydis“, – pasakojo „Žalgirio“ generalinis direktorius.

P.Motiejūnas dar kartą pavirtino, jog „Žalgiris“ grąžino visas skolas savo žaidėjams už praėjusį sezoną. „Visas skolas apmokėjome iki birželio 1 dienos. Įvykdėme visus įsipareigojimus, kurie buvo numatyti kontraktuose“, – tikino P.Motiejūnas.

Pasiteiravus, kada galima sulaukti pirmųjų žinių apie komandos komplektavimą, P.Motiejūnas konkrečiai atsakyti negalėjo: „Sunku pasakyti. Kada bus, tada paskelbsime oficialioje klubo interneto svetainėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius