-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 25

Nacionalinė krepšinio lyga (NKL) nuo šiol vadinsis SMScredit.lt – NKL

Antroji pagal pajėgumą šalies krepšinio lyga – Nacionalinė Krepšinio Lyga – keičia pavadinimą ir nuo šiol vadinsis SMScredit.lt – NKL. Pasirašius 3 metų rėmimo sutartį, vienu pagrindinių lygos rėmėjų tapo UAB „SMScredit.lt“. Pasikeitus NKL pavadinimui, buvo pakeistas ir lygos logotipas.
Kamuolys
NKL žvaigždžių dienos renginys vyks 2010 m. kovo 6 d. Pakruojyje. / photos.com nuotr.

„Krepšinio, o ypatingai – jaunų krepšininkų ugdymo – svarba mūsų šalyje abejonių nekelia. – sako Nacionalinės krepšinio lygos (SMScredit.lt – NKL) vykdantysis direktorius Virginijus Bulotas, – Naujų rėmėjų dėka viliamės, jog šis SMScredit.lt – NKL sezonas bus įdomus, intriguojantis ir Lietuvai padovanos gerą dozę gražaus krepšinio“.

Nepaisant įvairias ūkio šakas apėmusio ekonominio sąstingio, NKL sėkmingai pasirašo sutartis su naujais rėmėjais. Informaciniais NKL rėmėjais šį sezoną tapo nemokamas laikraštis „15 minučių“ ir „15min.lt“. Nuo šiol „15 min“ skaitytojai turės galimybę pirmieji sužinoti apie artėjančias varžybas, o taip pat – gyvai stebėti varžybų rezultatus naujienų portale 15min.lt.

SMScredit.lt – NKL – pirmoji krepšinio lyga, kurios reklama greitu metu pasirodys ir automagistralėje Vilnius–Kaunas. „Čempionai užauga čia“ – toks šūkis kvies automobiliu keliaujančius žmones sužinoti apie ne tik apie lygos viziją ir misiją, bet ir apsilankyti lygos čempionato varžybose. Rėmimo sutartis pasirašyta ir su reklamos agentūra „Katos grupė“. Tai leis įvairių Lietuvos miestų gyventojams apie mylimos komandos rungtynes sužinoti savo miesto lauko ekranuose.

V. Buloto teigimu, šiuo metu taip pat vyksta derybos su televizijom dėl atkrintamųjų varžybų transliacijų, o derybos su UAB „TOPSPORT“ leidžia viltis, jog ši bendrovė netrukus taps vienu pagrindinių lygos rėmėjų.

2005 m. įkurtos Nacionalinės krepšinio lygos tikslas – padėti atsiskleisti jauniesiems krepšinio talentams ir sudaryti jiems sąlygas įsitvirtinti profesionaliame sporte. NKL čempionatą laimėjusi komanda sezono pabaigoje susitiks su paskutine Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komanda dėl teisės žaisti šalies vyrų krepšinio elite.

Jaunuosius Lietuvos krepšininkus ugdančios lygos čempionate šį sezoną jau sužaistos 74 rungtynės.

2009–2010 m. sezone NKL žaidžia 16 klubų: Jonavos „TRIOBET MALSTA“, Joniškio „Delikatesas“, Kauno „LKKA–Atletas“, Kauno „Erelita–KTU“, Kauno „Žalgiris–Sabonio mokykla“, Mažeikių „Mažeikiai“, Klaipėdos „Nafta–Uni–Laivitė“, Palangos „Naglis–Adakris“, Pakruojo „Meresta“, Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Radviliškio „KK Radviliškis“, Tauragės „Bremena Karšuva“, Šiaulių „ABRO Universitetas“, Šilutės „Šilutė“, Vilniaus KK „Akademija“, Vilniaus „VKM Perlas“.

Jau žinoma NKL žvaigždžių dienos data – renginys vyks 2010 m. kovo 6 d. Pakruojyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius