Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 22

Nauja krepšinio arena iškils ir Palangoje?

Šią savaitę sulaukta teigiamo atsakymo iš Varšuvos dėl universalios sporto salės statybos Palangoje pagal bendrą trijų šalių teikiamą projektą, kuriuo siekiama gauti finansavimą iš Europos Sąjungos fondų, rašo „Vakarinė Palanga“.
Krepšinis J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje
Krepšinis J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje / Stefano Milčevičiaus nuotr.

Palanga kartu su Varšuvos ir Svetlogorsko miestais pateikė paraišką Baltijos turistų sportinių žaidynių projektui finansuoti pagal Lietuvos, Lenkijos ir Rusijos bendradarbiavimo per sieną programą.

Iš šio projekto lėšų planuojama Palangoje pastatyti universalią sporto salę. Palangos administracija nusiteikusi optimistiškai. „Belieka tik surinkti lėšų ir statyti, – žurnalistams sakė kurorto meras Vytautas Stalmokas. – Sustabdyti projektą gali nebent Kultūros paveldo departamentas – tik dėl jo Palangoje neįgyvendinama nemažai projektų. Dabar iš visur esame sulaukę teigiamų atsakymų“.

Anot miesto vadovo, jau atliekami projektavimo darbai. „Šioms statyboms prireiks iki 3 mln. eurų, tai yra per 10 mln. litų“, – sakė meras.

Universalioje sporto arenoje numatomos dvi sporto aikštelės, kad vienu metu galėtų treniruotis dvi komandos. Arena turėtų talpinti iki 2,5 tūkst. žiūrovų.

Kaip žinia, Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) šiuo metu rungtyniauja Palangos „Naglis-Adakris“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius