Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 14

Naujojo Baltijos moterų krepšinio lygos sezono starte žadama naujovių gausa

Šeštadienį Estijoje startuoja 18-asis Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) čempionatas, kuriame dalyvaus 16 ekipų.
Rima Valentienė
Rima Valentienė / vicibasket.lt nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Bene didžiausia naujovė laukianti lygos dalyvių – galimybė sekti rungtynių rezultatą gyvai. Tą BWBL dalyvaujančios komandos ir visi Pabaltijo regiono krepšinio gerbėjai galės padaryti apsilankę oficialioje pirmenybių svetainėje www.bwbl.lt.

Negana to, kiekvienos savaitės ir mėnesio pradžioje bus renkamos geriausiai pasirodžiusios krepšininkės, o mėnesio laureatės bus apdovanojamos specialiais pagrindinių BWBL rėmėjų, sportinės aprangos gamintojų „Champion“, prizais.

Dar vieną staigmeną komandoms paruošė krepšinio kamuolių gamintojos „Molten“ atstovai, kurie padovanos čempionato dalyvėms firminius kamuolius.

Neliks nuskriausti ir žiūrovai, kurie ateis stebėti BWBL mačų, nes komandos pasirengusios surengti šventę ne tik sau, tačiau ir ištikimiausiems savo sirgaliams. Juolab, tikri krepšinio sirgaliai tikrai neturėtų nusivilti žaidimu, kurį demonstruos 18-ojo čempionato dalyvės.

Bene visi komandų vadovai jau praėjusiame sezone buvo patenkinti čempionato lygiu, o 2011–2012 metų sezone krepšinio gerbėjų laukia dar stipresnės komandos ir dar atkaklesnė kova dėl čempionių titulo. Vien ko vertas faktas, kad šiose pirmenybėse dalyvauja viena Eurolygos komanda (Kauno „VIČI-Aistės“) ir net trys kolektyvai, besivaržantys dėl Europos taurės (Klaipėdos „Lemminkainen“, Gardino „Olimpia“ ir Minsko „BC Horizont“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius