-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

Navikauskas: „Mačiulis turi teisę į savo nuomonę“

Buvęs Kauno „Žalgirio“ komandos viceprezidentas Gediminas Navikauskas nedegina tiltų su Jonu Mačiuliu. Žalgirietis sakė, kad dėl susidariusios sudėtingos „Žalgirio“ situacijos kalčiausias yra Navikauskas. Pastarasis, dabar dirbantis Ukrainoje, penktadienį tikino, kad kol kas nesusipažino su J.Mačiulio pareiškimais.
G.Navikauskas neigia kalbas, kd „Žalgiris“ gali bankrutuoti
G.Navikauskas neigia kalbas, kad „Žalgiris“ gali bankrutuoti. / „Scanpix“ nuotr.

„Kiekvienas žmogus turi teisę pasakyti savo nuomonę, tuo labiau Jonas. Mes su juo bendravome anksčiau ir dabar galime pasikalbėti. Kai su juo pasikalbėsiu, išgirsiu jo nuomonę, tada ir galėsiu daugiau komentuoti“, – BasketNews.lt sakė G.Navikauskas.

J.Mačiulis priekaištų buvusiam „Žalgirio“ vadovui pažėrė dėl rudenį sudarytų kontraktų. Tada tiek su J.Mačiuliu, tiek su Pauliumi Jankūnu buvo pasirašytos vertingos sutartys, tačiau krepšininkai jau keturis mėnesius negauna algų.

Tie, kurie rašo, kad „Žalgiriui“ liko valandos, nesupranta, apie ką kalba.

G.Navikauskas sako artimai sekantis „Žalgirio“ situaciją ir yra įsitikinęs, kad viskas ne taip blogai, kaip skelbiama spaudoje.

„Tie, kurie rašo, kad „Žalgiriui“ liko valandos, nesupranta, apie ką kalba. Pažiūrėsime, ką jie rašys, kai tų valandų vis daugės. Tokia komanda kaip „Žalgiris“ negali atsidurti tokioje blogoje padėtyje, apie kokią dabar trimituojama spaudoje“, – kalbėjo Navikauskas.

Jis paneigė ir kalbas, kad „Žalgirio“ skola gali siekti net 30 mln. litų. Tačiau atskleisti, kokios klubo skolos yra iš tiesų, taip pat negalėjo. „Klube nebedirbu jau penkis mėnesius, taigi negaliu apie tai kalbėti. Tačiau žinau, kad skolos padidėjo dėl naujų mokesčių, kurie išaugo dvigubai“, – kalbėjo Navikauskas.

Buvęs „Žalgirio“ viceprezidentas sako iki šiol siekiantis padėti klubui, kuriame praleido didžiąją savo karjeros dalį. „Kiek galėsiu, tiek „Žalgiriui“ padėsiu. To man niekas neuždraus“, – nukirto G.Navikauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius