Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 27

NBA gynėjas Jordanas Farmaras: „Patirtis „Maccabi“ ekipoje pakeitė visą mano gyvenimą“

Naujojo Džersio „Nets“ gynėjas Jordanas Farmaras bus priverstas palikti Tel Avivo „Maccabi“ gretas ir oficialiai paskelbtus NBA lokauto pabaigą grįžti į Ameriką.
Jordanas Farmaras
Jordanas Farmaras. / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo viena iš labiausiai Europoje spindėjusių žvaigždžių: J.Farmanas  Eurolygos kovose buvo lyderis savo komandoje pagal aikštelėje praleistą laiką, pelnomus taškus, atkovotus bei perimtus kamuolius ir atliktus rezultatyvius perdavimus.

Šeštadienio Adrijos lygos rungtynėse, kuriose Izraelio klubas iškovojo aštuntą pergalę iš tiek pat galimų, amerikietis įmetė 15 taškų ir sugriebė 13 atšokusių kamuolių.

Po šio, greičiausiai jau paskutinio mačo Izraelyje, krepšininkas pareiškė, kad labai ilgėsis Tel Avive praleisto laiko.

„Tai buvo patirtis, kuri pakeitė visą mano gyvenimą, – teigė J.Farmanas. – Tapau geresnis ir kaip žaidėjas, ir kaip žmogus. Puikiai praleidau laiką, o ši komanda visą laiką liks mano širdyje. Ilgėsiuosi jos. Manau, „Maccabi“ puikiai seksis ir ateityje.“

Šį sezoną 25 metų 188 cm ūgio gynėjas Eurolygoje sužaidė 6 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 31 minutę, pelnydavo 14,7 taško (55,3 proc. dvit., 40 proc. trit.), atkovodavo 4,8 bei perimdavo 1,5 kamuolio, atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,3 varžovų pražangos, suklysdavo po 3 kartus ir surinkdavo 18,7 naudingumo balo.

VIDEO: MVP Of The Night: Jordan Farmar (Real Madrid, 03.11.11)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius