-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 21

NBA legenda Julius Ervingas aukcione pardavė visus savo trofėjus

Dauguma krepšininkų savo iškovotiems trofėjams įrengia specialią vietą ir juos saugo visą gyvenimą. Tik ne Julius Ervingas.
NBA legenda Julius Ervingas.
NBA legenda Julius Ervingas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

NBA legenda be jokios sąžinės graužaties surengė aukcioną ir per kiek mažiau nei mėnesį išpardavė beveik 140 su savo karjera susijusių aksesuarų – trofėjų, marškinėlių, batelių ir t.t.

Buvusi NBA lygos žvaigždė, dabar 61-erių J.Ervingas, daugiausia pinigų gavo už 1974 metais su Naujojo Džersio klubu laimėtą ABA čempiono žiedą – 460 000 JAV dolerių. Perpus mažiau buvo gauta už čempiono žiedą, iškovotą su „76ers“ apranga – 244 000 JAV dolerių.

Už 1983 metais laimėtą „Visų žvaigždžių“ savaitgalio naudingiausio žaidėjo titulą J.Ervingas, pravarde Daktaras J, gavo 115 000 JAV dolerių, o už 1975 metais atsiimtą naudingiausio NBA žaidėjo prizą – 173 000 JAV dolerių.

Iš viso buvo parduota daiktų net už 3,5 milijono JAV dolerių.

Šis aukcionas toli gražu nereiškia, kad buvusi NBA žvaigždė jaučia nepriteklių. J.Ervingas jau anksčiau yra minėjęs, kad neteikia didelės prasmės laimėtiems prizams, o dalį už trofėjus gautų pinigų paaukojo labdaros organizacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius