Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 28

NBA lokauto derybose – vilties spinduliai

Derybos dėl NBA lokauto pabaigos vis labiau įgauna pagreitį. Vakar buvo žengtas didelis žingsnis į priekį, o šiandien dar labiau priartėta prie susitarimo ir sezono išsaugojimo.
Davidas Sternas
Davidas Sternas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Viltis NBA

NBA žaidėjų asociacija ir komandų savininkai vakar prie derybų stalo praleido daugiau nei septynias valandas, tačiau dauguma jų iš susitikimo išėjo su šypsenomis, kadangi pasiektas nemažas progresas.

„Nėra jokių garantijų, kad lokautas baigsis artimiausiu metu, tačiau sėkmingai to link artėjame. Negaliu pasakyti ir to, kad šiuo metu yra išspręstas kuris nors labai svarbus klausimas. Tačiau jau sutarėme dėl daugelio smulkesnių dalykų. Rytoj vėl derėsimės ir tuomet jau liesime pačius svarbiausius klausimus. Tuomet ir paaiškės, kaip toli esame pasistūmėję į priekį“, – tvirtino NBA komisaras Davidas Sternas.

Dviejuose pastaruosiuose susitikimuose buvo mažai kalbama apie pajamų paskirstymo dalį, kadangi tai kelia didžiausius ginčus ir labiausiai stabdo derybas. Šis klausimas turėtų būti sprendžiamas šią naktį JAV laiku, o abiem pusėms susitarus NBA lokautas praktiškai būtų baigtas.

Po šiandieninio susitikimo JAV žiniasklaida neslepia optimizmo ir skelbia, kad NBA lokautas turėtų baigtis jau šią savaitę, o gal net rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius