Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 01 07

NBA mainai: komandomis apsikeitė Luolas Dengas ir Andrew Bynumas

NBA lygoje rungtyniaujančios „Cleveland Cavaliers“ ir „Chicago Bulls“ komandos sutarė dėl mainų, per kuriuos komandomis apsikeis Andrew Bynumas ir Luolas Dengas.
Luolas Dengas
Luolas Dengas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klivlendo ekipa išsiųs A.Bynumą į Čikagos komandą, kuri savo ruožtu aukštaūgį atleis ir sutaupys daugiau nei 15 mln. JAV dolerių mokesčių.

„Bulls“ taip pat gaus tris ateities naujokų biržos šaukimus bei teisę į 2015 metų pirmojo rato šaukimą.

Tuo tarpu vasarą laisvuoju agentu tapsiantis L.Dengas „Cavaliers“ ekipoje turėtų likti iki sezono pabaigos.

Portalas basketnews.lt praneša, kad mainus antradienį ryte JAV laiku dar turi patvirtinti NBA ir neabejojama, kad tai įvyks.

28 metų 206 cm ūgio L.Dengas „Bulls“ ekipoje rungtyniauja nuo karjeros NBA pradžios, 2004–2005 metų. Šį sezoną puolėjas per 14 mačų rinko po 17,6 taško, atkovodavo po 7,6 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

26 metų 213 cm ūgio A.Bynumas 2005–2012 žaidė „Los Angeles Lakers“ komandoje, tačiau buvo iškeistas į „Philadelphia 76ers“. Tačiau tada prasidėjo jo problemos su keliais, dėl ko A.Bynumas turėjo iškęsti artroskopinę operaciją, praleido visą 2012–2013 metų sezoną ir buvo atleistas.

2013 metų vasarą jis pasirašė sutartį su „Cavaliers“ ekipa, tačiau joje sužaidė tik kelias rungtynes, kurių geriausios buvo būtent prieš „Bulls“ – 20 taškų ir 10 atk. kam. Vis dėlto praėjusių metų pabaigoje „Cavaliers“ vidurio puolėją dėl komandos vidaus taisyklių pažeidimų atskyrė nuo ekipos ir ieškojo jam naujos komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius