Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 03

NBA mainų gandų sūkuryje – dviejų lietuvių pavardės. Linas Kleiza peršamas „Lakers“ ekipai?

Įsibėgėjus NBA klubų mainams, vis garsiau šnekama, jog per ateinantį mėnesį už Atlanto žaidžiantys lietuviai gali pakeisti savo ekipas. Gandų sūkuryje atsidūrė „Toronto Raptors“ klube žaidžiantis ir šiandien gimtadienį švenčiantis Linas Kleiza bei „Houston Rockets“ marškinėlius kol kas ne itin dažnai savo prakaitu apšlakstantis Donatas Motiejūnas.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / L.Paulauskaitės nuotr.

Jei Kanados ekipa susiderėtų, greičiausiai ji Liną Kleizą keistų į vieną iš  „Los Angeles Lakers“ lyderių ispaną Pau Gasolį. Už Los Andželo klubo žaidėją „Raptors“ dar mainais į Los Andželą „ištremtų“ Andrea Bargnani bei Jose Calderoną.

Tuo tarpu Donatui Motiejūnui „peršama“ „Dallas Mavericks“ komanda. Sklando gandai, jog D.Motiejūnas į  Dalaso ekipą vyktų su dar vienu „Rockets“ naujoku  Terrence'u Jonesu, o mainais Hjustono gretas papildytų veteranas Shawnas Marionas.

Apie trečiąjį NBA lygoje žaidžiantį lietuvį – „Raptors“ aukštaūgį Joną Valančiūną – didelių kalbų nevyksta. Toronto ekipa norėtų pasilikti. Tačiau spekuliuojama žiniomis, jog lietuvį savo gretose taip pat norėtų matyti ne vienas NBA klubas, o J.Valančiūnu neva labiausiai domisi „Orlando Magic“ bei „Phoenix Suns“ klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius