-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 04

NBA mėnesio naudingiausi – Kevinas Durantas ir Paulas George'as

NBA lygos naudingiausiais spalio ir lapkričio mėnesio žaidėjais Rytų ir Vakarų konferencijose atitinkamai pripažinti „Indiana Pacers“ puolėjas Paulas George'as ir „Oklahoma City Thunder“ lyderis Kevinas Durantas.
Paulas George'as
Paulas George'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

23 metų 206 cm ūgio P.George'as buvo tikras „Pacers“ lyderis, o jo vedama komanda pademonstravo geriausią sezono startą bei iškovojo 15 pergalių iš 16 galimų.

Visose šiose rungtynėse P.George'as pelnė dviženklį taškų skaičių, o 13 susitikimų baigė pelnęs daugiau nei 20 taškų. Puolėjas vidutiniškai renka po 23,6 taško (5 vieta lygoje), atkovoja po 6,1 atšokusio kamuolio, atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir pavagia po 2,13 kamuolio (7 vieta lygoje).

Didžiąją savo taškų dalį krepšininkas renka antrose rungtynių pusėse, per kurias meta po beveik 15 taškų, krepšį atakuodamas 51 proc. taiklumu.

Kevinas Durantas
Kevinas Durantas

25 metų 206 cm ūgio K.Durantas su „Thunder“ ekipa iki lapkričio pabaigos laimėjo 11 mačų iš 14 ir kol kas per 8 mačus dar nepralaimėjo namuose.

K.Durantas šešiose rungtynėse pelnė daugiau nei 30 taškų ir pirmauja lygoje pagal rezultatyvumą – renka vidutiniškai po 28,3 taško.

Puolėjas taip pat prideda po 8,3 atkovoto kamuolio ir 5,4 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Kiti pretendentai į mėnesio žaidėjo apdovanojimą buvo: Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Dwightas Howardas („Houston Rockets“), LeBronas Jamesas („Miami Heat“), Russellas Westbrookas („Oklahoma City Thunder“), Arronas Afflalo („Orlando Magic“), LaMarcusas Aldridge'as („Portland Trail Blazers“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius