Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 06

NBA: „Raptors“ laimėjo ir be traumuoto Jono Valančiūno pagalbos

„Toronto Raptors“ krepšininkai NBA lygoje šventė dar vieną pergalę.Bostone vykusiose rungtynėse kanadiečiai 110:107 (23:35, 31:22, 34:29, 22:21) nugalėjo „Boston Celtics“ ekipą. Praėjusiose rungtynėse sumušimų patyręs Jonas Valančiūnas praleido šias rungtynes.
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ vertėsi be Amiro Johnsono ir Jono Valančiūno, tačiau tikrą pirtį varžovams užkūrė Kyle'as Lowry, kuris surinko 35 taškus ir stipriai prisidėjo prie komandos pergalės lemiamu momentu.

DeMaras DeRozanas pridėjo 23 taškus, o Patrickas Pattersonas surinko 14-a.

„Celtics“ ekipai tai buvo jau trečias pralaimėjimas iš eilės. Rajonas Rondo surinko trigubą dviženklį – 13 taškų, 15 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių. Jeffas Greenas pridėjo 20 taškų.

Jonas Valančiūnas praleido šias rungtynes dėl sumušimų patirtų susitikime su „Thunder“. Antrojo kėlinio pradžioje Lietuvos krepšininkui rentgenu buvo patikrinta sumušta dešinioji ranka, tačiau medikai traumos neaptiko. Sutvarsčius ranką, šio kėlinio viduryje J.Valančiūnas pasirodė aikštelėje. Paskutinę kėlinio minutę „Thunder“ žaidėjas Sebastianas Telfairas netyčia ranka pataikė „Raptors“ vidurio puolėjui į veidą. Po šio incidento lietuvis aikštelėje daugiau nepasirodė. Po rungtynių buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad lietuviui nelūžo nosis.

„Raptors“ treneris D.Casey tikino, kad J.Valančiūnui viskas yra gerai: „Niekas nelūžo, visi tyrimai buvo geri. Tačiau jį neblogai aptalžė. Jam sudavė į nosį ir jis susižeidė ranką į kažkieno kelį.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius