Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 29 /11:20

NBA rungtynėse „Celtics“ ir „Nets“ žaidėjai santykius aiškinosi kumščiais

NBA lygos rungtynes tarp „Boston Celtics“ ir „Brooklyn Nets“ klubų „praskaidrino“ krepšininkų susistumdymas, po kurio aikštę palikti turėjo trys žaidėjai.
Muštynės NBA
Muštynės NBA / „Scanpix“ nuotr.

Antrojo kėlinio pabaigoje „Celtics“ aukštaūgis Kevinas Garnettas metė į krepšį, o prieš jį šiurkščiai prasižengė „Nets“ puolėjas Krisas Humphriesas. 

K.Garnettas nukrito ant aikštės parketo, o komandos draugą ginti puolė karštakošis Rajanas Rondo, kuris abiem rankom ėmė stumti K.Humphriesą. Konfliktas iškart įsižiebė dar aštriau, mat ant „Nets“ aukštaūgio iškart puolė ir Paulas Pierce'as bei kiti „Celtics“ krepšininkai.

Scanpix nuotr./NBA krepaininkų muatynės
„Scanpix“ nuotr./NBA krepšininkų muštynės

K.Garnettą netrukus užpuolė „Nets“ narys Geraldas Wallace'as, į aikštę pasipylė ir atsarginiai žaidėjai, komandų personalas ir apsaugos darbuotojai, kuriems NBA žvaigždžių sutramdyti nelabai sekėsi.

Po kelių minučių pertraukos, vaizdo įrašų peržiūrinėjimo ir santykių aiškinimosi teisėjai paskelbė verdiktą, kuris iš pirmo žvilgsnio buvo nepalankus „Nets“. Aikštę buvo priversti palikti du Bruklino ekipos starto penketo žaidėjai – K.Humphriesas ir G.Wallace'as, o „Celtics“ ekipoje rungtynės buvo baigtos R.Rondo. K.Garnettas nubaustas tiesiog technine pražanga.

Tačiau rungtynes 83:95 laimėjo „Nets“.

Po mačo K.Garnettas žurnalistams nemalonų epizodą apibūdino šmaikščiai: „jums čia ne koks skautų būrelis, o NBA“. Tuo tarpu muštynes pradėjęs R.Rondo teisinosi noru apginti K.Garnettą, kuris dėl šiurkščios pražangos galėjo susižaloti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius