-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 07

NBA: LeBronas Jamesas ir Tony Parkeris padėjo „Heat“ ir „Spurs“ švęsti pirmąsias pergales pusfinalyje

Pirmadienį NBA lygoje buvo ir vėl žaidžiamos pusfinalio serijos. Pirmosiose rungtynėse vargo su varžovais neturėjo namuose žaidę „Miami Heat“ ir „San Antonio Spurs“ krepšininkai.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„Miami Heat“ – „Brooklyn Nets“ 107:86 (22:20, 24:23, 33:23, 28:20)

Čempioniškas bruožas yra laimėti tuomet, kai to nepaprastai reikia. „Heat“ pralaimėjo keturis tarpusavio su „Nets“ susitikimus reguliariajame sezone, tačiau pusfinalio seriją pradėjo užtikrinta pergale. Rytų konferencijos pirmosiose pusfinalio rungtynėse „Nets“ kovėsi du kėlinius, tačiau trečiajame išleido „Heat“ iš rankų ir sumokėjo patirtu pralaimėjimu. Šiame ketvirtyje čempionai atakavo net 70 proc. tikslumu, o į „Nets“ krepšį metė septyni skirtingi krepšininkai.

„Heat“ į priekį vedė 22 taškus surinkęs LeBronas Jamesas. Apskritai, komandoje daugiau nei 10 taškų pelnė net penki krepšininkai. R. Allenas – 19, C. Boshas – 15 (11 atk.kam), D. Wade'as – 14, M. Chalmersas – 12 tšk.

„Nets“ komandai po 17 taškų pelnė Joe Johnsonas ir Deronas Williamsas. Kevinas Garnettas pirmą kartą per savo karjerą atkrintamosiose rungtynėse nepelnė nei taško.

Komandos ketvirtadienį Majamyje žais antrąsias rungtynes.

VIDEO: Apžvalga

„San Antonio Spurs“ – „Portland Trail Blazers“ 116:92 (29:16, 36:23, 25:26, 26:27)

Vakarų konferencijos pirmosiose pusfinalio rungtynėse tarp „Spurs“ ir „Blazers“ intriga greitai išnyko. Tony Parkerio vedamas „Spurs“ klubas lengvai sudorojo „Blazers“ bei išsiveržė serijoje į priekį 1:0.

Tony Parkeris iš viso surinko 33 taškus ir 9 rezultatyvius perdavimus. Marco Belinelli pelnė 19, Kawhi Leonardas pridėjo 16 taškų, Timas Duncanas – 12 taškų ir 11 atkovotų kamuolių. Aronas Baynesas ir Patty Millsas prie komandos pergalės pridėjo po 10 taškų.

„Blazers“ komandoje rezultatyviausias su 32 taškais ir 14 atkovotų kamuolių buvo LaMarcus Aldridge'as.  Damianas Lillardas pridėjo 17 taškų.

Prieš šias rungtynes „Spurs“ krepšininkas Timas Duncanas sužaidė daugiau atkrintamųjų rungtynių (218) nei visa Portlando ekipa kartu sudėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius