Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 02 /01:14

NBA žiniasklaidai pristatytas Jonas Valančiūnas: „Man patinka pergalių skonis“

Artėjantį NBA sezoną Toronto „Raptors“ ekipa pasitinka kitaip nei pernai. Komandos stovykloje juntama ir daugiau ryžto, ir daugiau optimizmo, ir vilties, kad vienintelė Kanados ekipa stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje pasieks naujas aukštumas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Pirmadienį „Raptors“ surengė specialią žiniasklaidos dieną, kurioje bene daugiausiai dėmesio sulaukė lietuvis Jonas Valančiūnas. Į jį krypo fotografų blykstės, daugybė žurnalistų norėjo pakalbinti penktuoju numeriu 2011 metais NBA naujokų biržoje pakviestą vaikiną.

Krepšininkas iš Lietuvos – bene svarbiausias optimizmo šaltinis. Tuo įsitikinusi ir komandos vadovybė, ir jos gerbėjai. 

„Praėjusį sezoną neturėjome Jono Valančiūno, neturėjome pergalių, mes tik augome kaip komanda. Bet šiemet nujaučiu, kad nuveiksime šį tą daugiau. Ši komanda turi charakterį, atvykus naujokams pajaučiau, kad įvyko savotiška chemija, kuri sujungė krepšininkus į vieną kumštį“, – optimizmu spinduliavo klubo generalinis direktorius Bryanas Colangelo. 

„Pagaliau Jonas atsidūrė Toronte. Tai vidurio puolėjas, kuris tikrai turi potencialo tapti žvaigžde“, – savo įspūdžiais pasidalijo TSN žurnalistas.

Pats J.Valančiūnas prieš žiniasklaidos atstovus stojo su veteranu Jamale‘u Magloire‘u .

„Nuo tada, kai dar buvau mažas vaikas man patiko žaisti ir sunkiai žaisti krepšinį. Aš mėgstu varžytis, noriu laimėti. Man patinka pergalių skonis“, – šypsodamasis kalbėjo J.Valančiūnas. 

Šalia stovėjęs J.Magloire‘as jau pajuto, ką reiškia stumdytis su 213 cm ūgio, 117 kilogramų svorio lietuviu ir pažėrė jam keletą komplimentų: „Džiaugiuosi, kad Jonas klauso visų nurodymų. Jis puikiai sudėtas, NBA nėra tokių vidurio puolėjų kaip jis. Kai stumdomės, Jonas mane išties nuvargina.“

Reuters/Scanpix nuotr./Jonas Valančiūnas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Atsakydamas į linksmus klausimus J.Valančiūnas teigė, kad jam artimiausia širdžiai pravardė „J.V.“, o paklaustas ar kada nors turės „Twitter“ paskyrą atsakė: „Galbūt...“.  

Pirmasis „Raptors“ iššūkis pasiruošimo sezonui cikle – Martyno Pociaus atstovaujamas Madrido „Real“ klubas. Kanados ekipa su ispanais susidurs spalio 8 dieną namuose.

Vaizdo reportažas:

VIDEO: Raptors Media Day: Magloire and Valanciunas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius