Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 26

Nenadas Krstičius: „Ettore Messina mane žudė kaip žaidėją“

Po trijų Maskvos CSKA klube praleistų sezonų į Stambulo „Anadolu Efes“ klubą rungtyniauti persikėlęs serbas Nenandas Krstičius apie buvusį trenerį Ettorę Messiną atsiliepė ne pačiais šilčiausiais žodžiais.
Nenadas Krstičius ir Jonas Mačiulis
Nenadas Krstičius ir Jonas Mačiulis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dalindamasis mintimis su Rusijos žiniasklaida 31 metų 212 cm ūgio „centras“ teigė, jog žaisdamas Ettore Messinos treniruojamoje CSKA jautėsi kaip ne savose rogėse.

„Pastaruosiu dvejus metus rungtyniaudamas CSKA išnaudojau tik 50 procentų savo potencialo. Pirmą kartą per savo karjerą buvau priverstas rungtyniauti sunkiojo krašto pozicijoje, nes treneris E.Messina to norėjo. Aš nesipriešinau jo sprendimams, nes esu profesionalas. Vis tik žaidimas šioje pozicijoje aš kankindavausi. Kartais jausdavau, jog E.Messina žudo mane kaip žaidėją“, – skundėsi Serbijos nacionalinės krepšinio rinktinės aukštaūgis.

Praėjusį sezoną Eurolygos turnyre N.Krsitičius vidutiniškai įmesdavo po 9,6 taško, atkovodavo po 3,7 kamuolio bei atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius