-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 24

Nepaisant pasiekto susitarimo „Zagreb“ galiausiai atsisakė įsigyti NBA žvaigždę Derricką Rose'ą

Ne visi Europos klubai yra apakę nuo Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždžių spindesio. Tai įrodė net ir kuklus Eurolygos debiutantas Zagrebo „Zagreb“.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasirodo, jog Kroatijos čempionai buvo pasiekę susitarimą su Čikagos „Bulls“ įžaidėju Derricku Rose'u, tačiau paskutinę akimirką atsisakė įsigyti įžaidėją. Tokią informaciją patvirtino „Zagreb“ vadovas Hrvoje Ciketičius.

„Jau buvome susitarę, bet turėjome nutraukti derybas“, – tvirtino H.Ciketičius.

„Buvome susitarę dėl finansinių sąlygų, tačiau iškilo problemų dėl jo galimybių dalyvauti trijose Eurolygos rungtynėse. Dėl amerikiečio įsipareigojimų rėmėjams, Rose'as būtų praleidęs tris Eurolygos susitikimus, tačiau sau to leisti mes negalime“, – kalbėjo „Zagreb“ sporto direktorius.

H.Ciketičius taip pat atskleidė, jog „Zagreb“ veda derybas su dar dviem krepšininkais iš NBA, tačiau jie linkę laukti naujienų dėl lokauto. Kroatas taip pat paskelbė klubo biudžetą, kuris siekia 2,3 mln. eurų.

„Beprotiška Eurolygoje iš mūsų tikėtis kažko neįtikėtino. Mums kiekviena pergalė jau yra savotiškas laimėjimas“, – pripažino H.Ciketičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius