Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 17

„Neptūnas“ veda derybas su Žukausku

Praėjusią vasarą karjeros pabaigą paskelbęs 36 metų 216 cm ūgio Eurelijus Žukauskas dar gali grįžti į didįjį krepšinį. Krepšininkas šiuo metu derasi su Klaipėdos „Neptūnu“.
Eurelijus Žukauskas
E.Žukauskas dar gali sugrįžti į didįjį krepšinį. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Šiuo metu deramės su daug žaidėjų, tarp jų ir Žukausku. Tiek mums, tiek žiūrovams būtų įdomu vėl jį pamatyti aikštelėje. Norime sukurti kažkokį branduolį ir pagal jį lipdyti toliau ekipą. Ar Eurelijus žais pas mus, paaiškės jau artimiausiu metu“, – portalui krepsinis.net tvirtino „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas.

Šiuo metu „Neptūno“ treniruotėse dalyvauja laisvieji agentai, kurie jau praeityje vilkėjo šios komandos marškinėlius, bei keli jauni krepšininkai. Vienas klubo vadovų tikisi, kad pavyks prisivilioti ką nors iš buvusių žaidėjų.

„Galime norėti įsigyti daug ką, tačiau viskas atsiremia į finansus. Deramės ir žiūrėsime, kaip jos pasibaigs. Veikiausiai žinote, kad derybos yra labai sunkus dalykas. Čia reikia suderinti ne tik kontrakto dydį, bet ir žmogaus gyvenimo sąlygas, kitus dalykus“, – tvirtino O.Kurauskas.

Praėjusią savaitę klaipėdietis Arvydas Macijauskas, dar nespėjęs pradėti treniruočių su Vilniaus „Perlo“ jaunimu, pasitraukė iš ekipos trenerio asistento pareigų. Po šio sprendimo krepšinio pasaulio užkulisiuose pasigirdo gandų, kad Kalašnikovu pravardžiuojamas snaiperis padės gimtojo miesto komandai „Neptūnui“.

„Mes su Arvydu turėjome draugišką pokalbį. Su juo esame pažįstami nuo vaikystės. Mūsų svajonė turėti Arvydą savo komandoje. Nesvarbu, ar kaip žaidėją, ar kaip trenerį. Kai Macijauskas paskelbė, kad pradės trenerio karjerą, mes jau buvome suformavę trenerių štabą. Dabar Arvydui nieko pasiūlyti negalime, nes turime vyriausiąjį trenerį Rytį Vaišvilą, o jam talkins Paulius Juodis“, – kalbėjo „Neptūno“ direktorius.

Vis dėlto O.Kurauskas mįslingai užsiminė, kad yra maža galimybė, jog A.Macijauską išvysime „Neptūne“: „Mes planuojame ateityje turėti ir dublerių komandą, todėl galbūt joje dirbs Arvydas. Visa tai yra ateities planai.“

„Neptūnas“ iki galo sukomplektuoti ekipą ketina iki rugsėjo vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius