-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 10

„Neptūno“ gretose – 216 cm ūgio „centras“ iš JAV

Savo gretas artėjančiam sezonui rikiuojanti Klaipėdos „Neptūno“ komanda sulaukė dar vieno pastiprinimo.
„Neptūnas“
„Neptūnas“. / Lkl.lt nuotr.

Uostamiesčio klubas jau sutarė su 216 cm ūgio milžinu iš Jungtinių Amerikos Valstijų Luke‘u Bonneriu. Su 25 metų aukštaūgiu „Neptūnas“ sudarė sutartį pagal formulę „1 plius 1“. Visgi sutartis įsigalios tik po peržiūros ir tik tuo atveju, jeigu pateisins trenerių lūkesčius.

Atvykdamas į Klaipėdą Bonneris jau turės vieną pažįstamą. Vidurio puolėjas pernai „D-League“ pirmenybėse vienoje komandoje rungtyniavo kartu su Davidu McClure‘u. Tuo tarpu L.Bonnerio brolis Mattas Bonneris jau šešis sezonus rungtyniauja NBA.

Praėjusį sezoną aukštaūgis pradėjo Vengrijoje, kur atstovavo „Albacomp-UPC Szekesfehervar“ komandai. Vengrijos čempionate 216 cm ūgio puolėjas sužaidė 6 mačus, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo 3,8 kamuolio bei blokuodavo beveik po 1 metimą. Dvitaškius L.Bonneris mesdavo vidutiniškai 50 proc., o tritaškius – net 52,9 proc. taiklumu.

Po naujųjų metų krepšininkas persikėlė į „D League“ rungtyniaujantį Austino „Toros“ klubą. Vilkėdamas šios ekipos marškinėlius krepšininkas vidutiniškai rinkdavo po 3,7 taško ir atkovodavo 1,7 kamuolio. Dvitaškius amerikietis vidutiniškai mesdavo 44,4 proc. taiklumu, o tritaškius – 40,5 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius