Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 28

Nesustabdomas Kevinas Durantas 30-imt ir daugiau taškų surinko jau 11 rungtynių iš eilės

„Oklahoma City Thunder“ puolėjas Kevinas Durantas įrodinėja, kad šiemet naudingiausio NBA reguliariojo sezono žaidėjo prizo (MVP) vertas būtent jis. Po 31,3 taško šį sezoną vidutiniškai renkantis 25 metų 206 cm ūgio krepšininkas pastarosiose 11 rungtynių iš eilės įmetė 30 arba daugiau taškų.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“ nuotr.

Per šias vienuolika rungtynių nuo sausio 7-osios „Thunder“ iškovojo aštuonias pergales , o K.Durantas rinko po 38,5 taško.

Pastarajame mače su „Atlanta Hawks“ jis įmetė 41 tašką ir išplėšė pergalę metimu paskutinę sekundę. Daugiau nei 40 taškų krepšininkas šį sezoną įmetė jau šešis sykius, o mažiau nei 20 – vos keturis.

Neseniai rungtynėse su „Golden State Warriors“ krepšininkas pagerino ir savo asmeninį rezultatyvumo rekordą – pelnė 54 taškus.

VIDEO: Pergalingas K.Duranto metimas į „Hawks“ krepšį.

Reikia pažymėti, kad nuo Kalėdų K.Durantas šalia savęs neturi itin svarbaus pagalbininko renkant taškus – traumuoto Russello Westbrooko. Nepaisant to, „Thunder“ toliau skina pergales. Šiuo metu Oklahomos ekipa su 36 pergalėm ir 10 pralaimėjimų yra Vakarų konferencijos viršūnėje.

Be taškų K.Durantas per vieną mačą dar vidutiniškai prideda po 7,8 atkovoto kamuolio ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo. Pastarasis rodiklis yra geriausias jo karjeroje. Krepšį žvaigždė atakuoja puikiu 51 proc. taiklumu.

Pastaruosius du sezonus kovoje dėl MVP apdovanojimo K.Durantas nusileisdavo „Miami Heat“ lyderiui LeBronui Jamesui.

Šį sezoną „Karaliumi“ vadinamas krepšininkas renka po 26,8 taško, tačiau sugriebia po 8 kamuolius ir atlieka po 7,3 rez. perd. krepšį atakuodamas 56,5 proc. taiklumu – taigi kova dėl MVP dar toli gražu nėra baigta. Be to, artimiausias rungtynes „Heat“ ir „Thunder“ žais tarpusavyje.

VIDEO: K.Duranto 46 taškai į „Blazers“ krepšį
VIDEO: K.Duranto 54 taškai į „Warriors“ krepšį
VIDEO: K.Duranto 48 taškai į „Jazz“ krepšį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius