Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 16

„Nevėžis“ kontrolinėse rungtynėse nepaliko vilčių ukrainiečiams

Antrąją pergalę kontrolinių rungtynių cikle iškovojo Kėdainių „Nevėžio“ ekipa, Anykščiuose 74:54 (20:15, 17:9, 15:23, 22:7) sutriuškinus svečius iš Ukrainos – Ivano Frankovskio „Goverla“ krepšininkus.
Tyrone‘as Brazeltonas
Tyrone‘as Brazeltonas / Vytauto Mikaičio nuotr.

Besibaigiant trečiajam kėliniui skirtumas tarp komandų buvo minimalus (48:47). Visgi kėdainiškiai šovė į priekį 19:0 ir susikrovė pergalingą pranašumą, kurio neiššvaistė (67:47).

„Rungtynės tikrai nebuvo tokios lengvos, kaip atrodo pažiūrėjus į rezultatą. Džiugina tai, jog pataikėme nemažai tritaškių. Tai parodo, kad esame ne tik gerai fiziškai pasiruošę, bet ir taiklūs, – po mačo kalbėjo vyriausiasis treneris Gintaras Leonavičius. – Tikėkimės, jog panašų žaidimo stilių išlaikysime ir toliau. Galutinis komandos veidas turėtų paaiškėti prisijungus mūsų aukštūgiams – Povilui Butkevičiui bei Dariui Šilinskiui.“

„Nevėžį“ šiame mače gelbėjo itin taikliai mesti dvitaškiai. Nugalėtojai pataikė 18 metimų iš 33 bandymų (54,5 proc.), kuomet varžovai krepšį atakavo vos 27 proc. tikslumu (10/37 dvit.). Leonavičiaus auklėtiniai taip pat žymiai rečiau klydo – 15 prieš 27.

„Nevėžis“: Tyrone'as Brazeltonas (4 per. kam.) 16, Gintaras Leonavičius (1/6 trit., 7 per. kam., 3 blk.) 15, Arvydas Šikšnius ir Valdas Dabkus (10 atk. kam., 3/4 trit.) po 14, Vilmantas Dilys 7, Vidas Ginevičius 5, Simas Buterlevičius 3.

„Goverla“: Pavlo Revzinas 13, Julianas Mavunga 9, Yurii Franesiukas 8, Jamesas Petersonas 8.

Kitas rungtynes „Nevėžis“ žais šeštadienį (09.21), kuomet Klaipėdoje surems ginklus su Kazanės „Uniks“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius