Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2013 11 08

„Nevėžis“ sekmadienį sieks 100-osios pergalės LKL istorijoje

Artėjantis savaitgalis Kėdainių „Nevėžio“ komandai gali tapti istoriniu – Gintaro Leonavičiaus vadovaujami krepšininkai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sieks 100-osios pergalės.
„Nevėžio“ krepšininkai
„Nevėžio“ krepšininkai / Vytauto Mikaičio nuotr.

Nuo 2002 metų aukščiausiame šalies divizione rungtyniaujantis „Nevėžis“ iki šiol yra iškovojęs 99 pergales, o jubiliejinę jau gali pasiekti sekmadienį, kuomet savo žiūrovų akivaizdoje stos į mūšį su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

„100 yra geras skaičius. Man šis klubas yra labai svarbus. Kėdainiečiams „Nevėžis“, manau, taip pat yra reikšminga detalė, jeigu į rungtynes susirenka apie pusantro tūkstančio žiūrovų ir jų vis daugėja. Šį sezoną yra surinkta normali komanda, o galutinių rezultatų lauksime pavasarį“, – kalbėjo ilgametis „Nevėžio“ klubo prezidentas Petras Staliorius.

Per keturis žaistus LKL mačus „Nevėžis“ dar nė karto nesuklupo ir turnyro lentelėje užima pirmą vietą, o ketvirtoje vietoje įsitaisiusi „Pieno žvaigždžių“ komanda savo sąskaitoje turi keturias pergales bei du pralaimėjimus.

Dar nė karto per visą klubo istoriją „Nevėžis“ LKL sezono nėra pradėjęs keturiomis pergalėmis iš eilės.

„Nevėžio“ gretose net šeši žaidėjai renka dviženklį taškų skaičių – Tyrone'as Brazeltonas (16,5), Arvydas Šikšnius (15,5 tšk.), Gintaras Leonavičius (14,5 tšk.), Vilmantas Dilys (12,5), Simas Buterlevičius (12) ir Valdas Dabkus (9,5).

Tuo tarpu „Pieno žvaigždes“ į priekį veda Artūras Jomantas (13,2 tšk.) ir Evaldas Kairys (10). 19 taškų pirmame LKL mače su Utenos „Juventus“ pelnė Dovydas Redikas.

Šį susitikimą Kėdainių klubas simboliškai paskelbė mėnesio rungtynėmis ir po jų suteiks progą visiems norintiems gerbėjams pabendrauti su krepšininkais, gauti jų autografą ar kartu nusifotografuoti.

„Nevėžis“ ketvirtadienį visam sezonui atpigino bilietus ir nuo šiol jie atitinkamai kainuos tik 5, 7 ir 10 litų. Rungtynės tarp „Nevėžio“ ir „Pieno žvaigždžių“ sekmadienį (11.10) prasidės 15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius