-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 13

NKL: „Perlas-MRU“ pralaimėjo Vilniaus derbį, „Žalgiris-2“ iškovojo dvi pergales

Antrąjį pralaimėjimą ketvirtajame NKL pirmenybių ture patyrė Vilniaus „Perlo-MRU“ komanda.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Rimgaudo Budrio nuotr.

Sostinės derbyje „Perlas-MRU“ svečiuose 77:91 (26:17, 8:35, 22:22, 21:17) turėjo pripažinti „Š.Marčiulionio akademijos“ pranašumą.

Eriko Kučiausko auklėtiniai fantastiškai pradėjo rungtynes ir pirmavo net 23:8. Vis dėlto išlaikyti solidaus pranašumo nepavyko. Dar antrajame ketvirtyje „Š.Marčiulionio akademija“ išlygino rezultatą ir ėmė dominuoti aikštėje. Po pertraukos priešininkai vienu metu pirmavo net 27 taškų skirtumu. „Perlas-MRU“ parodė charakterį ir pakilo iš duobės – ketvirtojo kėlinio viduryje deficitas ištirpo iki 77:87. Vis dėlto galutinai perlaužti rungtynių eigos nepavyko ir teko pripažinti pralaimėjimą.

Po keturių turų „Perlas-MRU“ savo sąskaitoje turi 2 pergales ir 2 pralaimėjimus.

„Perlas-MRU“: Antanas Udras 22 (11 atk. kam., 10/12 dvit.), Mantas Virbalas 17 (9 atk. kam.), Žydrūnas Kelys 15, Jonas Elvikis 9 (6 rez. perd.), Dominykas Domarkas 7, Žydrūnas Stankus ir Augustinas Jankaitis 4, Edgaras Pundzius 2, Vytautas Buzas 1.

„Š.Marčiulionio akademija“: Marius Pociukonis 25, Osvaldas Olisevičius 14, Giedrius Staniulis 13, Arvydas Gydra 12.

Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda šį savaitgalį į savo sąskaitą įsirašė dvi pergales Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL). Penktadienį išvykoje Tomo Masiulio auklėtiniai 84:70 nugalėjo „Šilutę“, o šeštadienį namuose „Žalgiris-2“ 91:62 sutriuškino „Gargždai-Bremena“ ekipą.

Rungtynėse Šilutėje jaunieji žalgiriečiai jau pirmosiomis minutėmis įgijo dviženklį pranašumą, kai po du tritaškius įmetė Justas Tamulis ir Tomas Dimša. Po pirmojo kėlinio kauniečiai pirmavo 30:12 ir panašią persvarą išlaikė iki pat rungtynių pabaigos.

Rezultatyviausiai „Žalgiris-2“ gretose žaidė T.Dimša, pelnęs 18 taškų (3/4 trit.). Artūras Gudaitis pridėjo 16 taškų ir 11 atkovotų kamuolių, J.Tamulis – 14 taškų (4/7 trit.), Paulius Sorokas – 11 taškų.

Susitikimas su gargždiškiais iš esmės klostėsi panašiai. Svečiai iki devintosios minutės sugebėjo netgi pirmauti 17:16, tačiau po to pralaimėjo atkarpą 1:23. Lūžio momentu sėkmingiausiai rungtyniavo T.Dimša ir A.Gudaitis, į neviltį varę varžovus.

Prie galingo „Žalgiris-2“ žaidimo prisidėjo ir komandoje debiutavęs septyniolikmetis Ernestas Serkevičius. Jaunasis gynėjas vieną po kito siuntė kamuolius į krepšį ir buvo rezultatyviausias su 17 taškų. Vėl 4 tritaškius įmetęs J.Tamulis surinko 14 taškų, T.Dimša ir A.Gudaitis pridėjo po 13, P.Sorokas – 10 taškų.

Abejose rungtynėse nežaidė čiurną pasitempęs Marius Grigonis. Tačiau gynėjo trauma nėra sudėtinga ir jis į aikštelę turėtų sugrįžti artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius