-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 04

Nori žaisti: Šarūnas Jasikevičius laukia pasiūlymo iš stipraus klubo

Jam 37-eri. Na ir kas? Šarūno Jasikevičiaus noras rungtyniauti neblėsta, o aistra krepšiniui – tokia pat kaip paauglystėje. „Barcelona“ nepasiūlė Lietuvos legendai naujos sutarties, tačiau jis jaučia, kad dar turi degalų savo bake, rašo svetainė Eurohoops.net
Šarūnas Jasikevičius Londono olimpiadoje
Šarūnas Jasikevičius Londono olimpiadoje / Alfredo Pliadžio nuotr.

7 tūkstančiai žmonių jau nusprendė tapti 15min gerbėjais „Facebook“ tinkle. Prisijunkite ir jūs!

Š.Jasikevičius šią vasarą leidžia ne tik su šeima. Dviejų vaikų tėvas Graikijoje individualiai treniruojasi – jį galima sutikti OAKA krepšinio arenoje, nes Šaras nori palaikyti gerą sportinę formą. Kartu su lietuviu arenoje dažnai pluša ir geras jo bičiulis – Dimitris Diamantidis.

Įžaidėjas iš Lietuvos mielai sutiktų rungtyniauti „Panathinaikos“ komandoje, tačiau nesulaukia susidomėjimo iš Graikijos krepšinio milžinės.

Prieš kelias savaites Š.Jasikevičiui sutartį siūlė Tel Avivo „Maccabi“ ekipa, tačiau 300 tūkst. JAV dolerių suma lietuvio nesužavėjo. Jis nusprendė negrįžti į Izraelį ir trečią kartą nerungtyniauti savo buvusioje ekipije (Šaras po pertraukos yra grįžęs į „Barcelona“ ir „Panathinaikos“ klubus).

Įžaidėjas vis dar viliasi, kad šį mėnesį sulauks vertingo pasiūlymo iš galingo Europos klubo. Jeigu ne – tuomet galbūt mąstys apie karjeros pabaigą, bet pasiūlymo lauks ir prasidėjus sezonui. 

Laikas parodys ar žvaigždė iš Lietuvos dar turės galimybę demonstruoti savo talentą Eurolygoje. 

Praėjusį sezoną atakų organizatorius Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo po 14,2 minutės. Jis pelnydavo po 4,9 taško ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus. Ispanijos pirmenybėse jis rinkdavo po 5,1 taško bei atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo karjerą Jasikevičius yra vilkėjęs „Panathinaikos“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Golden State Warriors“, Indianos „Pacers“, „Maccabi“ ir Liublianos „Union Olimpija“ komandų marškinėlius.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius