-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 15

Oficialiai prie „Knicks“ klubo prisidėjęs Philas Jacksonas iškart pakeis ekipos trenerį?

Trečiadienį tituluočiausias visų laikų NBA čempionatų treneris Philas Jacksonas oficialiai tapo „New York Knicks“ klubo nariu. 68-erių specialistas užėmė krepšinio operacijų prezidento postą, o JAV žiniasklaidos teigimu, per sezoną jis uždirbs net 15 milijonų dolerių.
Philas Jacksonas
Philas Jacksonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalistai spėlioja, kad klubo savininkas Jamesas Dolanas turėjo sutikti su Ph. Jacskono sąlygomis nesikišti į jo atliekamą darbą, nors tai milijardieriui ir nėra priimtina.

„Dirbdamas su J.Dolanu niekas ir niekada nebus visiškai savarankiškas priimant sprendimus, – prieš kelias dienas dėstė vienas iš NBA funkcionierių, panorėjęs likti nežinomas. – Kartą Donnie Walshas, kurio kontrakte buvo pažymėtas šis punktas, pasidomėjo, kodėl J.Dolanas kišasi į jo darbą, įtikinamo atsakymo negavo.“

Be to, J.Dolanui yra labai svarbu uždrausti savo vadybininkams bendrauti su žiniasklaida. Kiekvienas į „Knicks“ klubą atėjęs dirbti specialistas turi pasirašyti tam tikrą sutartį. D.Walshui klubo savininkas padarė išimtį, tačiau pats tai pavadino klaida“

Ph. Jacksonas vilkėjo „Knicks“ ekipos marškinėlius 1967-1978 metais ir su ja dukart tapo NBA čempionu (1970 ir 1973 metais).

Dabar pranešama, kad pirmas rimtas naujo Niujorko klubo krepšinio operacijų prezidento sprendimas bus vyriausiojo trenerio Mike'o Woodso atleidimas, o į jo vietą jau numatytas kitas kandidatas – Steve'as Kerras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius