Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 29

Omaras Samhanas pats pasiūlė nutraukti kontraktą su Kauno „Žalgiriu“

Vasarą naujuoju Kauno „Žalgirio“ sporto direktoriumi tapęs praeityje žinomas krepšininkas Vitoldas Masalskis „Sport1“ televizijai atskleidė daugiau faktų apie amerikiečio Omaro Samhano pasitraukimą iš LKL čempionų komandos ir legionieriaus ateities planus.
Omaras Samhanas
Omaras Samhanas / BFL nuotr.

O.Samhanas prie Kauno „Žalgirio“ ekipos prisijungė 2010-ųjų sezono pradžioje ir su klubu buvo pasirašęs dvejų metų sutartį su galimybę ją pratęsti dar metams. Visgi 211 cm ūgio žaidėjas Lietuvoje praleido vieną sezoną ir su Kauno komanda atsisveikino neįprastomis aplinkybėmis.

„Omaras vasarą pratinginiavo ir į komandą atvyko nepasiruošęs sezonui. Tikėjomės, kad jis padirbės savarankiškai ir sugrįš sustiprėjęs, bet įvyko priešingai. Po vasaros legionierius tapo dar silpnesnis“, – „Sport1“ atviravo V.Masalskis.

„Žalgirio“ sporto direktoriaus nuomone, O.Samhano problema – charakteris: „Jam yra 23-eji, o sportinio noro – nulis.“

V.Masalskis pasakojo, kad savaitgalį Maskvoje vykusiame Aleksandro Gomelskio turnyre O.Samhanui buvo skirta itin daug žaidybinio laiko. Trenerių štabas liko labai nepatenkintas aukštaūgio pasirodymu. „Tos atkarpos, kuriose žaidėme su Omaru ir nulemdavo prastą rungtynių baigtį. Po turnyro buvo nuspręsta, kad krepšininkui ieškosime kitos komandos“, – pasakojo V.Masalskis.

Kaip ir kitam buvusiam žalgiriečiui Mario Delašui, taip ir O.Samhanui buvo pasiūlyta žaisti Kauno „Baltų“ ekipoje. Kroatas M.Delašas su tokia galimybe sutiko, o O.Samhanas – ne.

„Omaras pats nusprendė nutraukti kontraktą su „Žalgiriu“ ir išvykti į Ameriką. Jis teigė, kad ten ieškosis savo lygio komandos“, – teigė V.Masalskis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius