Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Paaiškėjo galutinės NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų sudėtys

Jau aiškūs visi 2011 metų Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyviai. Lyga paskelbė „Vakarų“ ir „Rytų“ komandų galutines sudėtis.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Rytams“ atstovaus gynėjai Derrickas Rose'as ir Dwyane'as Wade'as, puolėjai LeBronas Jamesas bei Amare'as Stoudemire'as ir vidurio puolėjas Dwightas Howardas.

Prie gerbėjų išrinkto startinio penketuko trenerio Doco Riverso sprendimu taip pat prisidės Rajonas Rondo, Joe Johnsonas, Paulas Pierce'as, Alas Horfordas, Kevinas Garnettas, Chrisas Boshas bei Ray Allenas.

„Vakarų“ garbę gins Kobe Bryantas, Chrisas Paulas, Kevinas Durantas ir Carmelo Anthony. Į starto penketą buvo išrinktas Yao Mingas, tačiau dėl traumos šventėje kinas nedalyvaus ir jį pakeis kitas žaidėjas.

Į pagalbą startiniam penketukui Greggas Popovichius pasikvietė Timą Duncaną, Pau Gasolį, Manu Ginobili, Dirką Nowitzkį, Russellą Westbrooką, Deroną Williamsą ir Blake'ą Griffiną.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks vasario 20-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius