Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 12

Palaikymas ir kumščiais: „Šiaulių“ sirgalius rungtynėse užpuolė varžovų krepšininką

„Šiaulių“ pergalės Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) DNB taurės mače karštai troškęs sirgalius taip įsiaudrino, jog per rungtynes Radviliškyje išbėgo į aikštelę ir užpuolė varžovų Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininką Paulių Morkeliūną.
Rungtynių akimirka
„Šiaulių“ klubo sirgaliai / Tomo Tumalovičiaus / Reporteris.com nuotr.

Neeilinis įvykis buvo užfiksuotas sekmadienį vykusiame mače, kuriame sprendėsi paskutinis LKF taurės finalo ketverto dalyvis. „Pieno žvaigždės“ neutralioje Radviliškio arenoje 68:63 pranoko „Šiaulius“.

Kaip rašo baskernews.lt, šiauliečiai visą mačą reiškė pretenzijas teisėjams ir ketvirto kėlinio viduryje įtampos neišlaikė šios ekipos sirgaliai.

Dėl kamuolio susigrūmė Mindaugas Žukauskas ir P.Morkeliūnas, o pastarasis pargriuvo ant parketo. Netrukus vienas „Šiaulių“ fanas įbėgo į aikštelę ir užsipuolė Pasvalio komandos puolėją.

Aistruolis greitai buvo sutramdytas apsaugos darbuotojų ir turėjo palikti areną.

Radviliškio arenoje komandų sirgalius nuo krepšininkų neskyrė niekas. Nebuvo jokių užtvarų ar reklaminių blokų, o fanai po abejotinų teisėjų sprendimų kartais net įeidavo į aikštelę.

Pasak basketnews.lt, po mačo kiti „Šiaulių“ komandos fanai atsiprašė varžovų ekipos sirgalių už tokį jų kolegos elgesį.

Pats krepšininkas šio incidento nesureikšmino. „Niekas niekam netrenkė. Priėjo, kažką bandė rėkti, nustūmiau į šoną ir viskas tuo pasibaigė“, – socialiniame tinkle paskelbė P.Morkeliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius