Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29

Pamainos Ty Lawsonui „Žalgiris“ dairosi Prienų „Rūdupio“ ekipoje

„BasketNews.lt radijo“ laidai Prienų „Rūdupio“ vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus atskleidė, kad būtent jo ekipos žaidėjas gali pakeisti iš Kauno „Žalgirio“ išvykstantį Ty Lawsoną.
„Rūdupio“ žaidėjai (iš kairės): A.Juškevičius, J.Sinica ir G.Orelikas
„Rūdupio“ žaidėjai (iš kairės): A.Juškevičius, J.Sinica ir G.Orelikas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kuris „Rūdupio“ žaidėjas domina „Žalgirį“, V.Šeškus neįvardijo, bet patikino, kad tai ne „Žalgirio“ Prienams paskolintas Adas Juškevičius. Povilas Butkevičius taip pat priklauso „Žalgiriui“ ir „Rūdupyje“ žaidžia nuomos teisėmis, tačiau tai priekinės linijos žaidėjas.

Brangiausiai apmokamas „Rūdupio“ krepšininkas yra buvęs žalgirietis Dainius Šalenga. Rezultatyviausias Prienų žaidėjas Europos taurėje yra 200 cm ūgio snaiperis Gediminas Orelikas.

„Rūdupio“ ekipos perimetro linijoje taip pat žaidžia Simas Buterlevičius, Gintaras Kadžiulis, Justas Sinica, Aidas Viskontas.

V.Šeškus pripažino, kad kardinalių pokyčių komandos sudėtyje nenorėtų. „Aišku, mums tai būtų blogai. Atėję nauji žmonės sunkiai įsilieja į komandą, kiti treneriai sako, kad reikia mažiausiai pusės metų, kad komanda susicementuotų. O man kas mėnesį reikia po vieną žaidėją įlieti. O jeigu tuos žaidėjus paimtų, dar sunkiau būtų“, – „BasketNews.lt radijui“ sakė V.Šeškus.

Treneris taip pat patvirtino, kad „Rūdupis“ buvo pradėjęs derybas su Marijonu Petravičiumi, tačiau jos greitai nutrūko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius