Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 23

Pamatyti Jono Valančiūno į Vilnių atvyko ir Detroito „Pistons“ prezidentas, NBA legenda Joe Dumarsas

Jonas Valančiūnas lyg magnetas traukia į Vilnių NBA klubų skautus, direktorius ir vadybininkus. Pamatyti 18-mečio „Lietuvos ryto” puolėjo atskrido ir Detroito „Pistons“ prezidentas Joe Dumarsas, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Jonas Valančiūnas prie klubo prisijungs vėliau
Jonas Valančiūnas prie klubo prisijungs vėliau / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 NBA Detroit Pistons

47 metų J.Dumarsas Vilniuje praleido tris dienas, kad „Lietuvos ryto” pratybose ir LKL ketvirtfinalio rungtynėse pats pamatytų, ką sugeba J.Valančiūnas. Prieš tai Trevize ir Liublianoje lankęsis „Pistons” prezidentas ieško vaikino, kuris padėtų komandai susigrąžinti pabėgusią šlovę.

Šis sezonas Detroito krepšininkams jau baigėsi – iškovoję 30 pergalių ir patyrę 52 nesėkmes jie liko vienuolikti Rytuose. „Du sezonai nebuvo sėkmingi, tad vasarą komandos laukia didelės permainos”, – „Lietuvos rytui” sakė J.Dumarsas.

Ar Detroitas būtų gera vieta pradėti karjerą NBA kuriam nors vaikinui iš Lietuvos? „Pistons” prezidentas liko diplomatiškas: „Detroitas būtų išties gera vieta pradėti NBA karjerą ne tik lietuviams, bet ir kitiems geriems žaidėjams.”

Mažiausiai pergalių iškovoję NBA klubai gali tikėtis pirmumo teisės renkantis žaidėjus NBA biržoje. Kvietimų tvarka paaiškės po loterijos, bet rikiuotės tikimybės skaičiuojamos jau dabar. Gauti vieną iš trijų aukščiausių šaukimų Detroito klubas turi minimalią tikimybę. Realiausia – gauti 7-ąjį šaukimą.

Lyg tyčia espn.com portalo sudarytame naujokų reitinge J.Valančiūnas yra įrašytas septintas. „Tai tik sutapimas”, – juokėsi J.Dumarsas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius